Kako najti popoln nedrček? Chantelle ve ...

Mnoge ženske kljub dolgim letom uporabe spodnjega perila še vedno ne znajo izbrati optimalne številke ali kroja, ki bi bil pisan na kožo prav njenemu telesu.

Kako najti popoln nedrček? Chantelle ve ... - Foto: Chantelle

Zato smo se s tem vprašanjem obrnili na Majdo Lekše, svetovalko luksuzne francoske znamke Chantelle, ki je prepoznavna po pravi francoski eleganci in odličnosti.

Chantelle, ki jo najdete v Emporiumu (BTC) ima v aktualnem času kolekcijo štirih osnovnih modelov:

  • Everyday sophisticated Trenden, s paleto barv in kombinacija grafičnega sloga ter elegance. za žensko, ki ve, kako želi izgledati.
  • Seduction Odličen kroj pokrit s čipko ter vezenino ... za samozavestne zapeljevke.
  • Invisible Iz najbolj inovativnih materialov. Na prvi pogled enostaven, a v sebi skriva rezultate iznajdljivosti in tehnike.
  • Classic Kroji v brezčasnem slogu. Nudi popolno podporo, ki okrepi naravne čare ženske.

V te štiri kategorije spadajo vse glavne lastnosti raznovrstnih nedrčkov. Popolno prileganje, udobje, kvalitetni materiali in prekrasen izgled. Če si še niste dovolili razvajati pri njih, vam elle.si daje modni ukaz - storite to!

Sprejmite pomoč svetovalk

Kjer je na voljo kvalitetna ponudba, so navadno na voljo tudi odlične svetovalke, ki vaše prsi še preden jih vidijo, že poznajo veliko bolje, kot si mislite. In kadar niste prepričani, jih poprosite za nasvet. Dovolite jim, da vam predstavijo svoj predlog in v mnogo primerih se vam bo nedrček, na katerega ne bi niti pomislili, prilegal, kot ulit. Saj se spomnimo epizode SATC, v kateri je Miranda kupovala nov nedrček, na koncu pa pristala v tolažilnem objemu svetovalke?

chantelle

Kupovanje nedrčka naj bo prijetno opravilo.

Naj v vas zbudi ugodje, kot ga recimo slasten kapučino na vrhu nebotičnika. Navsezadnje gre za izjemno pomemben kos oblačila, ki je sicer resda skrit, a zelo vpliva na občutek ženstvenosti, samozavest in končno počutje. Če so morda vaše prsi izven običajnih proporcev; ena je denimo precej večja, kot druga, si vzemite kanček več časa, da odkrijete pravi model za vas. Verjemite, da obstaja in da bo na vas tudi preklemano seksi.

Na kaj mislimo pred nakupom?

Predvsem najprej na uporabnost. Razmislimo ali iščemo nedrček za vsak dan, takšnega z močno oporo za športne aktivnosti, takšnega, ki bo naše prsi na videz zmanjšal ali povečal, ali pa morda takšnega, ki bo le izjemno seksi in se bo dragemu zašibilo pod nogami že samo ob pogledu nanj.

Vsekakor ni potrebno, da se zgornje lastnosti med seboj izključujejo, a so le-te izpostavljene v razmislek predvsem zaradi kroja, saj naj nedrček pod večerno toaleto ali nedrček pod 'casual look' ne bo enak. Tudi občutek v telesu, ki ga imamo med kosilom ali na romantičnem zmenku, nista enaka ... niti želimo, da bi bila.

Nasveti za kupovanje

Izmerite se, da boste sploh vedeli, katero številko nedrčka imate v osnovi. Ko se dejansko lotite nakupa, poizusite tudi številko večji nedrček, saj se številke proizvajalcev mnogokrat kanček razlikujejo.

KOŠARICA. Prsi morajo košarico zapolniti ravno prav, torej ne sme biti praznega prostora in ne smejo se bohotiti čez rob. Ko nedrček preizkusite si pomagajte z rokami, tako, da jih v košarici 'namestite' v celoti ali tako, da se nagnete naprej in tako prsim dovolite, da se same 'namestijo' v košarico. Če poizkušate nedrček s s kostjo, naj le-ta sega čisto do konca, torej usklajeno s spodnjo linijo vašega prsnega koša. Kost se ne sme zažirati v desni spodnji predel prsi. Neenakomerna velikost prsi: Če je ena dojka večja, kot druga, si lahko pri manjši pomagate tako, da jo ustrezno podložite z blazinico in tako dosežete bolj enakomeren učinek.

VELIKOST.
Mnogo žensk si kupuje premajhne številke, saj menijo, da tako dosežejo bolj 'kipeč' videz dekolteja. Za vizualni efekt povečanja prsi si kupite model 'push-up', ki je temu primerno oblikovan in podložen, običajnih nedrčkov pa ne silite, da bi opravljali fukcijo, ki ji niso namenjeni. Vse kar boste s slednjim dosegli je to, da se vam bodo robovi zažirali v kožo pod prsmi, na hrbtu, na zgornjem delu prsi in/ali na predelu poleg pazduhe.

DOBER PREIZKUS je sledeči: nedrček nemestite, primerno naravnajte naramnice in nato nekajkrat zaporedoma dvignite roke nad glavo. Nedrček bi moral ob tem ostati na mestu.

NARAMNICE.
Če vam ostajajo sledi trakov, še huje, se vam zažirajo v kožo, to pomeni enostavno samo, da podporo opravljajo v glavnem naramnice. Preizkusite drug model!

SREDNJI SREDINSKI DEL nedrčka se mora prilegati vašemu prostoru med prsmi. Najpogosteje se zgodi, da stoji tudi kar nekaj centimetrov naprej, kar seveda ni vredu. Poiščite takšnega, ki se vam bo popolnoma prilegal.

PRIPOROČAMO tudi ogled dveh videov (1, 2), kjer boste našli še kakšen uporaben nasvet.

Tekst P. P., fotografije promocijsko gradivo
snemanje Marijo Zlatić, montaža Danijel Čančarević.

ELLE-Chantelle nedrcki novo

Najbolj brano