Iva Strnad

Vodja marketinga v Sportini Bled, ki zastopa 30 svetovno znanih blagovnih znamk, ves čas brska po novostih in s svetlobno hitrostjo polni omare z različnimi kosi in stili.

Iva Strnad - Foto: Fotografija Mateja Jordovič Potočnik

1.

Čevlji, čevlji, čevlji

Nakupujem jih brez pravil. Gre za ljubezen na prvi pogled. Vidim, pome­rim, kupim. Všeč so mi nenavadni in svojevrstni modeli, od balerink do salonarjev z vrtoglavimi petami.

2.

Torbica ali XXL-torba

Obožujem XXL-torbe. Moja me spremlja povsod, saj vanjo spravim vse, kar potrebujem (od malice, plastenk z vodo, do dodatnih čevljev, kozmetike, ki jo potrebujem za zvečer, rokovnika …). Majhnih ne maram, ker moraš vsebino selekcionirati.

3.

Kaj obleči za intervju za službo

Pomembno je, da se oblečeš delovnemu mestu, za katero kandidiraš, primerno in hkrati ostaneš zvest svojemu stilu. Elegantno, nevpadljivo, urejeno, preverjeno in udobno. S kančkom svojevrstnosti. To je pika na i, ki te naredi drugačnega, posebnega.

4.

Pripravljena za osvojitev sveta in srca v petih minutah

Obožujem črno barvo, zato se v njej počutim najbolje, in mislim, da lahko v petih minutah z njo ustvarim največ.

5.

Drznem si pri izbiri …

Nenavadnih kosov, ki jih kombiniram s preprostejšimi. Rada imam izdelke mladih oblikovalcev. Še vedno je moj najljubši kos obleka Davorke Požgan, ki sem jo za 30. rojstni dan dobila od dragega.

6.

Ujemanje ali mešanje

Vse je treba znati kombinirati z okusom in domišljijo. Če si spreten pri kombiniranju najbolj nemogočih in nenavadnih kosov, jih znaš nositi ter z njimi navdušiti druge, zakaj ne. Na sebi pa imam raje preverjene in udobne kombinacije. Všeč mi je stil iz Seksa v mestu.

7.

Naložba v stil

Zimski plašč, dobri čevlji, XXL-torba. Če je kos dober, nikoli ni težko zapraviti malce (pre)več.

8.

Najboljši modni dodatek za malo črno oblekico

Za večerno priložnost so to svilen šal, salonarji, diskreten nakit iz belega zlata. Ker imam malih črnih kar precej, jih v kombinaciji z različnim nakitom, hlačami, pasovi in pašminami zelo rada oblečem tudi za v službo.

9.

Vedno se počutim seksi …

Ko oblečem črno in oprijeto.

10.

Najljubši kos v garderobi

Posebni kosi, ki mi popestrijo vsak dan, ko odprem omaro, a žal niso primerni za vsako priložnost. Drugače pa je bela srajca rešiteljica za različne priložnosti.

11.

Naj stilski nasvet

Vedno sem bila samosvoja in uporniška. Izhajaj iz sebe. Ustvari svoj stil. Ne posnemaj in ne poskušaj biti nekdo drug.

Fotografija Mateja Jordovič Potočnik

ELLE november 2008

Najbolj brano