Iva Babić

27. 2. 2011
Deli
Iva Babić (foto: Fotografija Sašo Radej)
Fotografija Sašo Radej

Igralka, mama dveh otrok, drobcena, a temperamentna in živahna lepotica o svojih lepotnih ritualih.

Vaši jutranji rituali:

Najprej se polijem z ledeno vodo, sledi umivanje zob, potem pa še vse drugo …

S čim se trenutno prhate in navlažite kožo po prhanju?

Prham se z gelom za tuširanje Parisienne, mažem pa se z najlepše dišečo kremo, darilom prijateljice Barbare, L'occitanovim mlekom Fleur Chérie.

Vaša najljubša negovalna kozmetika – katera in zakaj?

Nimam najljubših izdelkov. Edini dve kremici, ki ju lahko spet in spet uporabljam, sta bepanthen in balzam za okoli oči Dr.Hauschka. Zdaj poskušam s kremo Hydreane od La Roche-Posay po priporočilu tašče, videti je obetavno.

Ličila, ki so vedno na vašem obrazu?

V gledališču Kryolan, sicer pa se jim izogibam.

Si je kakšno vendarle izbojevalo prostor tudi v vaši torbici?

Balzam za ustnice in Macov Plushglass Lip Gloss Fullfilled.

Vaš najljubši parfum?

Trenutno uporabljam Chanelov Chance eau Tendre, vsak parfum povezujem z nekim obdobjem v življenju, najljubši šele pride.

Kako skrbite za svoje lase?

Ne barvam jih, redno jih umivam in češem.

Razvajanje, ki si ga največkrat privoščite – katero, zakaj in kako pogosto?

Pedikura, ne prenesem trde kože na stopalih.

In tisto, ki bi si ga radi privoščili večkrat?

Masaža, masaža, masaža, katera koli, čim večkrat!

Obiskujete lepotne salone? Kaj tam ponavadi počnejo z vami?

Zvesta sem Auri, v Mozirje hodim na počitnice in tam me Manuela razvaja z najlepšo nego in temeljito pedikuro, če vmes najdemo čas še za eno masažo, pa je praznik …

Igra hrana pri lepoti kakšno posebno vlogo? Baje zelo dobro kuhate …

Kar je pripravljeno z ljubeznijo, name deluje spodbudno!

Kako ohranjate zavidljivo postavo?

Zadnje leto hodim na vodeno telovadbo – na TNZ, fit look ali zumbo, kolikor se le da, včasih trikrat na teden, včasih par tednov nič … Poleg vadbe pa s sinom in hčerko skoraj vsak dan v jedilnici igramo nogomet.

Novo na Metroplay: "Prehransko okolje, v katerem danes živimo, je zelo nenaklonjeno temu, da smo zdravi"