Horoskop od 8. do 13. julija

Sreda bo minevala pod čustvenimi pritiski, ki jih ne bomo znali ali ne bomo zmogli obvladati, saj bo tako, kot bi tiščali pokrovko nad loncem z vrelo vodo.

Horoskop od 8. do 13. julija - Foto: Profimedia

Morda o težavah ne bomo zmogli spregovoriti povsem na glas, zato pa bomo z vedenjem dali vedeti, kaj je narobe. Partner in družina bosta v osrčju naše pozornosti, od njih bomo pričakovali največ, še posebej razumevanja. Če se ne moremo strinjati, se vsaj ne izgubljajmo v negativnih čustvih.

Četrtek bo odlično vplival na ognjena in zračna znamenja, ki bodo v akciji, bleščeča in zapeljiva, skoraj preobsežna sama zase, kaj šele za okolico, ki jim bo komaj sledila. Čeprav še ni konec tedna, ga bodo številni že začeli, saj bo v zraku zabava, ki kar kliče po pustolovščini. Za vodna in zemeljska znamenja se bodo stvari dogajale kar preveč na hitro, predvsem pa brez potrebnega razmisleka, zato v tem tempu ne bodo najbolj uživala. Dobro bi bilo popaziti tudi na denarnico oziroma tisto, kar je v njej, če si ne želimo joka in stoka čez nekaj dni.

V petek se Luna pomakne v znamenje bika in v nas prebudi čutnost, konkretne zahteve in dejanja, ne samo vročih obljub, kot je bilo prejšnje dni. Brez skrbi, tokrat se nam jezik ne bo zapletal, ampak bomo znali še kako natančno povedati, kaj potrebujemo. Ker bomo zelo erotično razpoloženi, bomo iskali bližino partnerja, s katerim bi lahko uganjali vragolije med rjuhami, vsekakor pa nam bo njegov užitek ravno toliko pomemben kot naš. In ker nam bo tako lepo, si bomo dovolili tudi sanjati o najbolj intimnih željah in ciljih, Neptun pa nas lahko zavede, da bomo pri tem nekoliko nerealni.

V soboto Luna nadaljuje svojo pot po Biku ter se sreča z Jupitrom in Venero v Levu, kar pomeni, da bomo poudarjeno egoistični in trmasti, drugega kot sebe in svojih potreb ne bomo videli pa tudi razumevanja za okolico nam bo primanjkovalo. Prepričani bomo, da sami najbolje vemo, kaj je dobro za druge, kar bodo najbolj občutili družinski člani, ki nam bodo očitali samopašnost, a to še ne pomeni, da se bomo premaknili z mesta. Lahko se pojavi tudi ljubosumje, dokler nas partner ne bo prepričal, da je nepotrebno, pa še potem ne bomo povsem mirni.

V nedeljo bomo zadihali nekoliko lažje in bolj družabno, saj Luna potuje po zračnih Ddvojčkih, ki so znani po svoji klepetavosti, radovednosti in igrivosti. Poskusimo najti sprostitev zase in se ne ukvarjati s službenimi skrbmi, čeprav je ponedeljek pred vrati. Namesto nepotrebnih psihičnih obremenitev, ki izvirajo iz strahu pred neuspešnostjo ali šibkostjo, raje pomislimo na lep dan, ki je pred nami, in jutri prepustimo jutrišnjemu dnevu.

Najbolj brano