Horoskop od 1. do 6. julija

V noči na četrtek bo nastopila polna Luna, zato se ne čudite, če boste danes že pod njenim vplivom.

Horoskop od 1. do 6. julija - Foto: Profimedia

Dan bo poln opravkov in deloven, saj je Luna v kozorogu, vendar pa se ne bomo pustili motiti. Gorje, če nas bodo zmotili pri pomembnih opravkih, takoj bomo pokazali zobe in se zaščitili, prav tako bomo ščitili vse, ki se ne znajo braniti. Še posebej nežni in velikodušni bomo v ljubezni, pazimo na denar, da nas ne odnese predaleč. Poleg vsega bomo še nekoliko bolj sanjavi kot običajno, zato si lahko zadamo marsikateri cilj in ga poskušamo doseči, kar nam bo tudi uspelo, če bomo poslušali svojo intuicijo.

V četrtek bo Lunin vpliv še močnejši, še posebej ko bo govora o odnosih, kjer bi morali pokazati nekaj strpnosti, vendar bomo preveč zaslepljeni sami s sabo, da bi lahko upoštevali še druge. Morda bo kdo pristal na naše vedenje, partner gotovo ne, sploh če bomo hoteli dominirati, saj pozna naše šibke točke in nam lahko vrne milo za drago, če bomo preveč nesramni. Nekaj stresa, povezanega s službo, bo v zraku, premislite, kaj vas moti, in to popravite, pa če je ideja še tako divja.

S petkom se začnejo stvari umirjati, počasi se bosta vrnila notranji mir in trdnost, ne bo nas več iztirila vsaka malenkost. Znali se bomo postaviti zase in vztrajati pri svojih idejah, tudi če komu to ne bo všeč. V zgodnjih popoldanskih urah se Luna preseli v znak vodnarja, lažje bomo zadihali, sledi sprostitev po nekaj napornih dneh. Vzemimo si čas zase in za prijatelje, naredimo nekaj dobrega za nekoga, ki nas potrebuje, pojdimo na izlet, sproščajmo napetost, ki se je nakopičila v nas, lahko tudi z dobro knjigo. Ležerno, a veselo razpoloženje nas bo poneslo v konec tedna.

Sobota bo še zmeraj prijateljsko razpoložena, ukradimo trenutek in skočimo na morje ali v gore, pa čeprav le za dan, dva, raziskujmo okolico. Še vedno nam bo zelo prijala družba, kjer lahko svobodno izražamo, kar mislimo.

Spanec v noči na nedeljo je lahko nemiren in preveč rahel, prebujale nas bodo sanje ali pa vsak šum. V dopoldanskih urah bomo lepo komunicirali z okolico in izžarevali ljubezen, popoldne pa povezava s Saturnom prinaša nekaj neprijetnih trenutkov v obliki strahu, potlačenih čustev ali popačene stvarnosti. Šele proti večeru se bomo umirili, Luna v ribah pa nam lahko prinese kaj lepega, kot je na primer romantično presenečenje. Lepo bi bilo, če si večer naredimo romantičen in se odpravimo malo ven, da začutimo poletni vrvež okolice in se mu prepustimo.

Preberite še: Najboljši hotel leta 2015

Najbolj brano