Greste z nami na Zlato lisico?

Milka Ski Stars in revija Elle podeljujeta dve vstopnici za ogled legendarnega smučarskega tekmovanja Zlata Lisica, ki bo 30. in 31. januarja v Mariboru.

Greste z nami na Zlato lisico? - Foto: Foto: GEPA pictures/Harald Steiner

Zlata lisica bo letos že 52. po vrsti in bo zagotovo privabila številne ljubitelje smučanja, ki si bodo ogledali boj med najboljšimi smučarkami na svetu, med drugimi med Laro Gut, Lindsey Vonn in Šarko Strachovo. Manjkala ne bo niti Tina Maze, ki pa tokrat ne bo tekmovala, ampak bo smučarske kolegice spremljala iz ciljne ravnine.

Tina, članica ekipe Milka Ski Stars, si je v letu odmora od tekmovalnega smučanja namreč zaželela nekoliko drugačen izziv. V vlogi novinarke na izbranih prizoriščih tekem za svetovni pokal FIS beleži vtise smučark in navijačev. Prve letošnje nastope v vlogi nežne izpraševalke, »The Tender Insider«, je opravila na prvi letošnji tekmi v Söldnu, doslej pa je pred mikrofon že povabila Anno Fenninger, Michaelo Kirchgasser in Tesso Worley.

Milka Ski Stars i

Če želite biti del smučarske evforije in si ogledati Zlato lisico v živo, pravilno odgovorite na vprašanje:

»V kakšni vlogi se Tina Maze letos pojavlja na tekmah svetovnega pokala FIS v alpskem smučanju?«

Odgovor na nagradno vprašanje, ime in priimek, telefonsko številko in elektronski naslov pošljite do 25. januarja 2016 na naslov nagrade@adriamedia.si. V subject  oziroma zadevo prosimo napišite »Zlata lisica«. Morda boste prav vi srečni nagrajenec/nagrajenka, ki bo prejel/a dve vstopnici za Zlato lisico in Milkin čokoladni darilni paket.

Nagradna igra traja od 15. 1. do 25. 1. 2016.

Pravila nagradne igre so objavljena na spletni strani www.adriamedia.si

Nagrajenci nagradne igre Milka:

Rebeka Vindiš

Katja Pavalec

Nejc Hacin

Urška Šinko

Jernej Kovač

Ana Jenko

Tanja Zupančič

Najbolj brano