Kateri zvezdniki bodo letos praznovali že 50. rojstni dan?

Po biblijskih navedbah naj bi Abraham umrl star kar neverjetnih 175 let. No, Slovenci pravimo, da ga srečamo, ko na torti upihnemo 50 svečk. Kateri zvezdniki bodo letos lahko rekli, da so dočakali pol stoletja?

Kateri zvezdniki bodo letos praznovali že 50. rojstni dan? - Foto: nova

Igralke

Tudi večne lepotice se starajo in prej ali slej srečajo svojega abrahama. Večno mlada, vitka in seksi Demi Moore (no, leto 2011 ravno ni bilo njeno) je na svet prišla 11. novembra daljnega leta 1962 v Roswellu v Novi Mehiki (ZDA). Demi se proti staranju uspešno bojuje z redno telovadbo in uspešnimi lepotnimi operacijami.

Dve 'razočarani gospodinji' bosta letos še bolj razočarani spoznali, da leta hitro tečejo. Petdeset let bosta dopolnili Felicity Huffman in Marcia Cross. Roko na srce – obe sta še vedno super mački.

Aha, morda nas malo manj preseneča, da je pol stoletja minilo od rojstva resne igralke Jodie Foster.

Neverjetno preseneča tudi mladostna Jennifer Jason Leigh.

Ja, tudi Rdeča Sonja alias Brigitte Nielsen se je rodila leta 1962 v Rodovreu v predmestju Köbenhavna.

Sila mladostna je tudi glavna igralka filma Gejša, Michelle Yeoh, ki pa jo vseeno čaka 50-letnica.

Pevke

Pevka v fantastični formi, ki obvlada deskanje na valovih, Sheryl Crow, bo čestitke ob lepem jubileju sprejemala 11. februarja. Sheryl je na svet privekala v Missouriju. S Sheryl bosta lahko nazdravila tudi komedijantka Rosie O'Donnell ter pevka, plesalka in nekdanje Lakersovo dekle Paula Abdul.

Igralci

Morda prva omenimo slovenska zimzelena igralca Branka Đjurića Đura in Jonasa Žnidaršiča, ki še vedno vzdržujeta vrhunsko formo nastopanja in zabavanja oziroma morda ravno slavita vrhunec karier.

Potem pa kar po vrsti – Lou Diamond Phillips, super komik Jim Carrey, Matthew Broderick, večno seksi scientolog Tom Cruise, pa brat nikoli treznega Charlieja Sheena Emilio Estavez, resni Anglež Ralph Fiennes ter zvezdnik, ki ne plačuje davkov in domuje v ameriških zaporih – Wesley Snipes.

In večni rokerji

Čas (pre)hitro beži! 50 let bosta stara tudi lomilca najstniških src generacije prejšnjega tisočletja (ah, kje so rute in seksi strgane leviske) Jon Bon Jovi in Axl Rose. Pa člana skupine Red Hot Chili Peppers, Flea (basist) in Anthony Kiedis (pevec). Oh ja.

Leta 1962 se je rodil tudi že malce utrujeni in bankrotirani MC Hammer, pa bobnar skupine Motley Crue Tommy Lee (nekdanji mož Pamele Anderson).

Vir

Najbolj brano