Daphne Groeneveld

Daphne Groeneveld je ena izmed najmlajših manekenk, ki prihaja iz Nizozemske.

Daphne Groeneveld

Trenutno ste ena izmed najmlajših manekenk v zakulisju; kakšen je občutek?

Včasih zelo strašljiv, a zdaj sem se tega že navadila. Lani, ko sem začela delati, sem bila stara le 16 let; mislim, da sem bila takrat res najmlajša ...

Vas družina spremlja ali ste popolnoma samostojni?

Mati Inge je vedno ob meni, vendar zelo nerada komunicira z novinarji; tudi sama sem nekoliko bolj sramežljiva, čeprav se zavedam, da je to del moje službe.

Prihajate iz Nizozemske, živite pa najbrž povsod po svetu; kaj pa šola?

Še vedno študiram, zdaj je vse skupaj seveda težje, vendar je bil to pogoj, da sta mi starša dovolila v ta svet. Seveda sta bila zelo vesela, ko so mi ponudili tako prestižno službo, obenem pa sta se zavedala, da to ne bo za vekomaj.

Katere modne prestolnice so vam najbolj všeč?

V tej sezoni sem delala v New Yorku in Milanu; v Pariz ne grem, kajti moj agent meni, da bi bila preveč prisotna, kar ni dobro za mojo kariero. V tem svetu je treba biti zelo pazljiv – če si predolgo na vrhuncu, te lahko kmalu izbrišejo in pozabijo. Rada bi ostala dlje kot le nekaj sezon ... Bomo videli.

Pogrešate Nizozemsko in dom?

Včasih, vendar sem v resnici zelo srečna, saj veliko potujem, mama je ob meni, in to mi ogromno pomeni. Ne počutim se osamljene, vedno raziskujem, lovim navdihe, uživam v utripu novega mesta. Seveda, dom je pač dom, a tudi za to bo še čas.

Obožujete modo ali je to le posel?

Obožujem jo; vedno pravim, da nerada berem knjige, vendar listam vse mogoče revije o modi in vsaka je na neki način moj roman. Zdi se mi, da je moda neskončno zanimiva in, da, po svoje sem tudi njena žrtev.

Se težko uprete lepi obleki?

Ne upiram se, nimam te potrebe. Če mi je nekaj všeč, pač kupim.

Zgrešeni nakupi?

Kar nekaj jih je, vendar imam veliko prijateljic, ki mi z veseljem pomagajo in z ogromnim nasmehom kradejo iz moje omare in potovalke ...

Lorella Flego

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri