Aquafresh izziv: Le še do 24. avgusta!

Na spletnem portalu Cosmopolitan teče še zadnji, drugi krog, v katerem lahko sodelujete pri nagradnem natečaju, v kateremi ščejo najlepši nasmeh. Zmagovalec bo leto dni krasil ovitek zobne ščetke Aquafresh in se smejal z naslovnice Cosmo priloge Neverjetni nasmeh.

Aquafresh izziv: Le še do 24. avgusta!

Komisija bo po izteku drugega kroga zbiranja fotografij, kar bo 24. 8. izbrala deset, po njihovem mnenju najboljših fotografij, ki se bodo uvrstile v drugi krog spletnega glasovanja. Spletni uporabniki bodo tudi v drugo izmed izbrane deseterice s svojimi glasovi uvrstili polovico njih v polfinalni končni izbor.

Nagrade za najbolj všečne v drugem krogu: Tudi tokrat bodo med vsemi, ki bodo do 24. 8. sodelovali s svojo skupinsko fotografijo, izbrali tri, ki bodo imeli največ 'like-ov' in nagradili vse posameznike, ki se bodo s teh treh fotografij smehljali s paketom Aquafresh izdelkov.

Zmagovalec bo znan 17. septembra!

Zmagovalec akcije Iščemo neverjetni nasmeh! bo slavnostno razglašen na dogodku Cosmo desetka, ki bo 17. septembra v centru Ljubljane. Končni zmagovalec finalne trojice bo prejel bon za 500 evrov sponzorja izziva, njegova fotografija pa bo še eno leto krasila ovitek zobne ščetke Aquafresh.

INFO
Vse podrobnosti in aplikacija za sodelovanje na spletni strani www.Cosmopolitan.si.

Najbolj brano