Alana Zimmer

Zase pravite, da ste z manekenstvom začeli nenavadno, med kosilom v znani restavraciji ...
Res je, vendar sama nisem jedla, sem le stregla stranko, ki pa je bil agent in mi je zagrozil, da ne bo zapustil mize, če ne bom sprejela njegove vizitke ... Bil je temperamenten Italijan, ki me je čez en teden peljal v agencijo in zdaj sem tukaj.

Alana Zimmer

Katere revije so vam bile do zdaj najbolj všeč?
Presenetil me Giorgio Armani z linijo Privé, ki je ponavadi striktna za rdečo preprogo, v zadnji sezoni pa je bila dokaj futuristična. Všeč mi je, če je človek drzen in si upa.

Doma ste v Kanadi, deželi s čudovito naravo, ki jo najbrž v New Yorku pogrešate ...
Central Park je zelo velik in mislim, da so to resnično pljuča ogromnega mesta, brez katerih bi bili vsi izgubljeni. Sicer ima Kanada popolnoma drugačen šarm, vendar tudi Manhattan ni slab. Včasih imam občutek, da je mesto ogromna brv, po kateri se sprehajajo sami ljubitelji mode.

Za kateri kos oblačil ali nakita ste odšteli največ denarja?
Ne bi vedela, saj mi je nakupovanje zelo všeč in se včasih celo brzdam. Obožujem sandale in torbice Marca Jacobsa, nakit znamke Gucci, ure in večerne toalete Donne Karan. Nekaj drži ko pribito: podpiram domače ustvarjalce! 

Bili ste obraz znamke Moschino, ki je vedno provokativen in kontroverzen. Je to podobno vaši osebnosti?
Odvisno od razpoloženja, saj sem kar muhasta, predvsem do tistih, ki jih imam rada. Včasih imam občutek, da me težko prenašajo, vendar imamo vsi šibke točke in moja je nestrpnost. Ne vem, ali sem ravno provokativna, sem pa vsekakor nestrpna.

Lepotni ritual?
Spanje, vedno in povsod. Sreča, vedno in povsod.

Kaj pa ljubezen?
Seveda, ljubezen je v zraku, vendar pravega princa še ni, morda tudi zato, ker se ne počutim, da bi se navezala na koga. Imam malo prostega časa, zato raje berem, kar ne zveni romantično, vendar domišljija naredi svoje. Zaljubljen si lahko tudi v knjigo in si prav tako srečen.

Lorella Flego

Najbolj brano