9 fantastičnih žensk, ki se starajo s slogom

"Draga, nauči se teh dveh besed: J*** se." - Helen Mirren

9 fantastičnih žensk, ki se starajo s slogom - Foto: Profimedia

Živimo v času, ki nam ne dopušča ležernega staranja, še posebej, če smo ženske; skoraj se zdi, da prehajamo iz mladosti, kjer smo bolj vidni, kot si želimo, a nas nihče ne posluša, v dobo, ko imamo boljše možnosti, da nas bodo jemali resno, a preprosto postanemo nevidni. Vendar so te ženske v dizajnerskih oblekah živi dokaz, da ima staranje svoje nedvomne čare in se poleg tega, da so aktivne, lepe, uspešne in se ponašajo s talentom, ki je bil vedno močan, zdaj pa ga modrost in izkušnje še dodatno opolnomočijo, zabavajo.

Če vas včasih ujame tesnoba minjajočih se let, se samo spomnite modrih besed teh fantastičnih žensk in uživajte v vsakem trenutku ...

1. Kristin Scott Thomas

Najboljša leta! Rekla bi, da od približno 46 do 52, takrat sem izgledala najbolje.

2. Madonna

Ljudje me že od nekdaj poskušajo utišati, pa naj gre za to, da nisem dovolj lepa, ne pojem dovolj dobro, premalo nadarjena, premalo poročena in zdaj je to, da nisem dovolj mlada ... Olajšala bom vsem tistim dekletom za seboj, ko bodo dopolnila 60 let. Upam, da bodo to cenila.

3. Glenda Jackson

Osemdeseti rojstni dan...nič posebnega.

4. Helen Mirren

Biti star je v redu, toda oh, kako bi si želela, da bi imel zdaj 18 let z močjo in pogumom, da rečem: "Odjebi." Če bi se lahko vrnila in mlajši sebi kaj povedala, bi bilo to ti dve besedi: Jebi se.

5. Gillian Anderson

Če se gledate v filmu, obstaja določena točka, kjer opazite, da ste se spremenili. Tako močno je. Lahko je popolnoma travmatično ali pa nekaj, kar spodbuja premik zavesti k razmišljanju o tem, kaj je pomembno.

6. Jane Fonda

Obožujem starost. Rada sem toliko stara, ker sem odkrila, da potem obstaja povsem nov svet.

7. Judi Dench

Bes, bes proti umiranju svetlobe ... Nikoli ni bila izrečena bolj resnična beseda.

8. Sigourney Weaver

9. Demi Moore

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Melania Trump se je v Belo hišo vrnila v čudovitem karirastem plašču

Priporočamo tudi: Če želite biti srečnejši v življenju, se znebite teh slabih navad

Najbolj brano