8 znakov, ki potrjujejo (ali ne), da bo vaša zveza trajala še dolgo!

V ljubezni ni pravil, kljub temu pa obstajajo znaki, s katerimi lahko prihodnost svoje zveze napoveste že ob začetku ...

8 znakov, ki potrjujejo (ali ne), da bo vaša zveza trajala še dolgo! - Foto: Toa Heftiba / Unsplash

Ko se končno znajdemo v razmerju, si navadno rečemo; 'okej, zdaj se lahko sprostim,'. Pa se res lahko?

V razmerju obstaja vsaj osem stvari, ki bi morale teči 'kot po maslu', in tu so, da z njimi lahko preverite, ali ste v dolgotrajnem razmerju ali ne.

(No, resnica pa je, da lahko to izveste samo tako, da prisluhnete same sebi ...)

1. Skupno načrtovanje

Lepo je, ko si končno najdeš nekoga in se z njim počutiš varno. Eden od znakov, da bosta skupaj še dolgo, so tudi skupni načrti za prihodnost, tudi v prvih tednih vajine zveze. Če tega ni, psihologi spletne strani bolde.com napovedujejo, da se ne obeta nič dolgotrajnega. 

2. Skupaj preživita toliko časa, kot se le da!

Vsak posameznik potrebuje nekaj časa zase, vsaka zveza pa se začne tako, da bi z izbrancem (ali izbranko) najraje preživeli cel čas. Če si vaša 'boljša polovica' želi vsaki vikend preživeti samo s prijatelji, je to eden od znakov, ki napoveduje hiter konec ...

3. Delita si majhne prigode

Ni potrebno, da s svojim izbrancem ali izbranko fizično preživite ves čas, ki vam je na voljo. So pa zato tu telefonski klici in kratka sporočila, ki so nepogrešljiv del vsake zveze. Vedeti, kakšni so njegovi večerni načrti in spremljanje dogodkov iz njegove službe so del vsakega zdravega razmerja.

4. Pogovori o prihodnosti

Popoln stereotip je, da moški ne želijo govoriti o svojih prihodnosti z izbranko. Če je fant zaljubljen, bo z veseljem govoril o prihodnosti s svojim dekletom. Morda ne na enak način, kot to počnemo ženske, dejstvo pa je, da imajo tudi moški iste predstave kot me. 

5. Delita svoje občutke!

Eden od zgrešenih stereotipov je tudi, da moški ne delijo svojih čustev. V ljubeznivem razmerju je izmenjevanje mišljenj in občutkov nekaj popolnoma običajnega!

6. Skupni hobiji!

Če imata skupne interese, hobije in zanimanja, je to dober znak, da bo vajina zveza trajala še dolgo. 

7. Podpirajta se!

Najboljši del razmerja je zavedanje, da te doma čaka nekdo, ki te podpira ne glede na to, za kaj se odločiš. Je rama, na katero se opreš, in oseba, ki ji zaupaš vse tisto, kar težko priznaš še sebi. 

8. Ne kregajta se zaradi malenkosti

Seveda so prepirčki nekaj popolnoma običajnega, pazljivi bodite le, da se ne bodo zgodili prevečkrat ... in zaradi malenkosti, ki v resnici niso pomembne.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ob tej izbrisani sceni iz Titanika ne boste mogli zadrževati solz!

Priporočamo tudi: 6 kavbojk z visokim pasom, ki jih lahko kupite ta trenutek - vse pod 50 evrov

 

Najbolj brano