Hude mrhe v hudem (zelo imenitnem) avtomobilu

Ta je namreč idealen partner na celodnevnem šoping izletu, ki si ga s prijateljicami privoščite najmanj dvakrat na leto. Za tisti ženski dan, ko ne greste domov, dokler se ne šibite pod vrečkami, polnimi izbranih kosov. Takrat iz nešteto razlogov potrebujete takega spremljevalca! 

Promocijsko sporočilo, 4. 2. 2019
Hude mrhe v hudem (zelo imenitnem) avtomobilu - Foto: Shutterstock

Samozavestnega, inteligentnega, močnega in prostornega v slogu dnevne sobe. Pa pojdimo v mislih kar z njim na ta nepozaben šoping izlet, da se boste lahko strinjale z razlogi, zakaj ga vzeti s seboj!

razlog 1: Uživale boste v pozornosti!

Seveda smo ženske nečimrne in v neki zdravi dozi to prav nikomur ne škodi, kajne? Z njim boste vsekakor lahko svojo nečimrnost potisnile malo čez mejo, ampak - samo enkrat se živi, pa si privoščite, da vsaj ta dan vsi vzdihujejo za vami. Ko se boste s prijateljicami zapeljale z njim, bodo prav gotovo vsi, ki vas bodo videli, zapeljani. Slika ne bo nič manj kot dih jemajoča. Novi model Audija Q3 namreč izraža moč in prezenco. In hude bejbe v njem so njegova dodana vrednost, ki ne pusti nikogar ravnodušnega. Pretiravamo? Samo poglejte si njegov mišičast sprednji del! 

Njegov značaj športnega terenskega vozila nadgradijo prav te mišičaste linije, ki poskrbijo za atletski videz vozila. Potek linij vzbuja vtis samozavesti in hkrati nezadržne želje po gibanju. Obrisi ponazarjajo gensko zasnovo modelov quattro in poskrbijo, da se ta SUV zdi še širši. Spravite se že v tega mišičnjaka in hitro na pot, polno občudujočih pogledov!

razlog 2: Z njim bo vožnja en sam užitek!

Med potjo boste lahko brez zunanjih dražljajev klepetale in misli usmerjale v šoping načrt, saj novi Audi Q3 mirno kljubuje vsem nepravilnostim na cestišču in je povsem okreten pri vožnji po mestu, agilen na regionalni cesti ter uravnotežen na avtocesti. Po želji je s pomočjo sistema Audi drive select vozno dinamiko mogoče spreminjati glede na vozno situacijo, stanje na cesti ali individualne potrebe, pri čemer je na voljo šest profilov - od zelo udobnega ali posebej učinkovitega do izrazito športnega. Vožnja bo torej povsem prilagojena vašim željam in bo tako lahko minila v ženskem duhu - avto bo poln smeha in iskrivih domislic, ki jih ne bo zmotil noben nezaželen tresljaj. Poleg tega vas bo vaš novi spremljevalec navduševal tudi na področju opcijskih asistenčnih sistemov. Njegova posebnost je opcijska prilagodljiva asistenca za vožnjo, ki je na voljo v kombinaciji z opcijskim menjalnikom S tronic. Vključuje funkcije prilagodljive asistence za hitrost, asistence za zastoje in asistence za vodenje po voznem pasu. S tem bo voznici v pomoč pri vzdolžnem in prečnem vodenju, kar zagotavlja izjemno udobje, predvsem pri vožnji na daljše razdalje. Audi Q3 je serijsko opremljen tudi z varnostnim sistemom Audi pre sense front. S pomočjo radarskih senzorjev zazna kritične situacije ob srečanju s pešci, kolesarji in drugimi vozili ter vas na to opozori z optičnimi, zvočnimi in haptičnimi signali. Po potrebi sproži tudi zaviranje s polno močjo. Za razbremenitev pri manevriranju med drugim opcijsko ponuja parkirno asistenco, ki SUV samodejno zapelje na parkirno mesto in z njega - vi le dodajate plin, zavirate in prestavljate. Mhm, kar razvadite se! :)

razlog 3: Vaša orientacija bo popolna, plejlista pa dovršena!

Ta pametni SUV, ki bo vaš nakupovalni dan naredil brezhibno prijeten, je inteligentno povezan in povsem digitalen. V sklopu opcijske vrhunske opreme na primer ponuja MMI navigacijo plus z dodatnim 10,1-palčnim zaslonom na dotik, tako da se vam med drugim na poti do nakupovalnega središča, ki ste si ga izbrale tokrat, ne bo treba izgubiti in po nepotrebnem izgubljati časa, medtem ko cedite sline po novih čudovitih supergah. Tudi če ta ni v bližini vašega doma oziroma na poznanem terenu. Audi Q3 vas bo brez zapletov in stranskih poti pripeljal do cilja. In ko vam bo vendarle zmanjkalo besed in si boste zaželele malo glasbenega predaha, bo za edinstveno doživetje zvoka poskrbel opcijski zvočni sistem Bang & Olufsen Premium. Vaši priljubljeni komadi še nikoli niso zveneli tako dobro! ;)

razlog 4: Prostora je dovolj tudi za vse tiste kose, ki jih v omari ne potrebujete ...

... a si jih tako noro želite! Novi Audi Q3 se zdi velik kot dnevna soba! S svojimi dimenzijami se uvršča v zgornji segment kompaktnih športnih terenskih vozil in zagotavlja neoporečno prostornost, ki je tudi prilagodljiva: prtljažnik odvisno od položaja zadnje sedežne klopi in naslonjala nudi prostornino do 675 litrov, pri poklopljenih sedežih pa celo do 1.525 litrov; njegovo dno je mogoče nastaviti v treh nivojih. Torej ni dileme, da boste vanj stlačile vse svoje nakupovalne vreče - oziroma jih še tlačiti ne bo treba, temveč le lepo zložiti. Da ne govorimo, da je v Audi Q3 prav udobno vstopati in izstopati, sedenje zagotavlja dobro preglednost, dolga medosna razdalja pa poskrbi za veliko prostora za kolena, glavo in komolce. Zadnjo sedežno klop je mogoče tudi vzdolžno pomikati.

Ali mar obstaja še dilema? Potem naj dodamo še to: Audi Q3 je tisti nadvse zapeljivi partner in spremljevalec, ki med šopingom niti enkrat ne bo zagodrnjal, da pohitite!

Najbolj brano