Kurzschluss 3ER: Na Gospodarsko razstavišče prihaja Adam Beyer

Tokrat prej, drugače in dlje ...

Lifestyle, 22. 9. 2016
Kurzschluss 3ER: Na Gospodarsko razstavišče prihaja Adam Beyer - Foto: Promocijsko gradivo

Kurzschluss 3ER pop up festival na Gospodarsko razstavišče prihaja med 14. oktobrom in 31. decembrom. Doslej najbolj žanrsko razkošna edicija napoveduje house, techno tone in koncertne večere nagrajenih glasbenikov in DJ - jev iz Slovenije in tujine.

Nova edicija Kurzschlussa prinaša novosti

Te bodo nočno življenje v Ljubljani še dodatno posladile. Kurzschluss bo na Gospodarskem razstavišču deloval ob izbranih petkih, sobotah in nedeljah v oktobru, novembru in decembru. V pravi pop up maniri se bo spreminjala tudi lokacija dogajanja, a brez skrbi. Vse v radiju 300 metrov.

Na otvoritveni večer 14. oktobra prihaja švedski DJ Adam Beyer

Festivalski headliner, velika glasbena osebnost in pojem techno bitov. Beyer svoje sledilce na velikih festivalih, v omikanih klubih in preko radijskih valov vodi do plesnih klimaksov in naprej. Njegova mantra je jasna, spoštuj zgodovino techno zvoka in svojo glasbo razvijaj gradualistično.

Kurzschluss 2016

Letošnji programski okvir poleg party večerov napoveduje tudi koncerte žive glasbe

Kurzschluss je doslej gostil več kot sto glasbenih ustvarjalcev, med njimi Pendulum, Laibach, Joris Voorn, DJ Fresh, Umek, The Brand New Heavies, Bad Copy, Roger Sanchez, Vinai, Matador, Cristian Varela Siddharta, Magnifico, ki po vsej Evropi polnijo koncertna prizorišča in ustvarjajo glasbene trende. S tem uvidom nastaja tudi letošnji programski okvir, ki poleg party večerov napoveduje tudi koncerte žive glasbe. Vse ob vrhunski gostinski ponudbi.

Več informacij tukaj.

Preberite še: 

Mastercard te pelje na Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana!
Ne veste več, kdo ste? Morda potrebujete le objem.

Priporočamo tudi: 

Brad Pitt naj bi skrivaj klical Jennifer Aniston!

Najbolj brano