Nenadno slovo igralca Paula Walkerja

Ves Hollywood in trume oboževalcev - še posebej pa oboževalk - po svetu žalujejo za Paulom Walkerjem (40), zvezdnikom filmske franšize Hitri in drzni.

S Freddiejem Prinzem Jr. v filmu Ona je prava (1999) (foto: Profimedia)

S Freddiejem Prinzem Jr. v filmu Ona je prava (1999)

V filmu V globoki modrini (2005) (foto: Profimedia)

V filmu V globoki modrini (2005)

V filmu The Skulls (2000) (foto: Profimedia)

V filmu The Skulls (2000)

V filmu Joy Ride (2001) (foto: Profimedia)

V filmu Joy Ride (2001)

V filmu Eight Below (2006) (foto: Profimedia)

V filmu Eight Below (2006)

Z Vinom Dieslom v prvem filmu Hitri in drzni (2001) (foto: Profimedia)

Z Vinom Dieslom v prvem filmu Hitri in drzni (2001)

Igralec je v soboto popoldne umrl v prometni nesreči v Kaliforniji, a ni vozil on, temveč je sedel na sopotnikovem sedežu. Tudi voznik trčenja ni preživel.

Čedni svetlolasec z izklesano postavo se je rodil v Glendalu v Kaliforniji leta 1973, že kot najstnik je dobil nekaj televizijskih vlog, nato pa se je konec 90. občinstvu priljubil v najstniških komedijah.

Zaslovel je leta 2001 z vlogo Briana O'Connerja v franšizi Hitri in drzni. Sedmi film iz serije uspešnic o hitrih avtomobilih naj bi prišel v kina naslednje poletje.

Walker, ki je bil poleg ljubezni do jeklenih konjičkov navdušen deskar na valovih, zelo pa ga je zanimala tudi pomorska biologija, je imel z nekdanjo partnerico najstniško hčer Meadow Rain, ki je prejšnji mesec praznovala 15. rojstni dan.

Na družbenem omrežju Twitter so se Paula spomnili številni igralski kolegi - tudi Vin Diesel, Jessica Alba, Olivia Wilde ... -, ki ga bodo ohranili v najlepšem spominu.

Foto: Profimedia

Najbolj brano