Modna revija, urezana po meri mesta

13. 11. 2007

V okviru Meseca oblikovanja se je v petek, 9. novembra, v samem Centru Ljubljane odvijal modno-humanitarni dogodek pod imenom Mestna revija.

Ponudniki modnih oblačil, oblikovalskih predmetov, knjig in ostalih storitev, ki se nahajajo okrog Miklošičevega parka v Ljubljani, so pripravili družabno nakupovalni dogodek, katerega osrednje dogajanje je bila modna revija v Miklošičevem parku.

Namen prireditve, ki jo je slavnostno odprl župan Mestne občine Ljubljana Zoran Jankovič, je bil privabiti nakupovalce nazaj v center, hkrati pa pomagati združenju Europa Donna pri boju proti raku. Zbrana sredstva od prodaje prikazanih oblačil bodo namreč podarjena omenjenemu združenju.

Na modni reviji so svoje izdelke in kreacije predstavili AlmiraSadar, CHIC Studio, Gloss Couture, Flat, Marjeta Grošelj, +IT, Kroj, Mini Maksi, Sens, Sweet Years, TOM Galerija novih oblik udobja, ValeNovak moda in Vodeb. Za modno podobo samega dogodka je skrbel Studio Oktober, ki je zasnoval koncept modne revije, skozi večer pa je obiskovalce popeljala voditeljica Blažka Muller Pograjc.

Fotografije promocijski material