Mlada Carrie Bradshaw bo AnnaSophia Robb

7. 3. 2012
Prikupne AnneSophie se morda spomnite iz mladinskega filma Čarli in tovarna čokolade. Foto: Profimedia

Pri tv-hiši CW so za vlogo mlade Carrie Bradshaw v pilotni epizodi serije The Carrie Diaries, ki bo spremljala kolumnistko in modno ikono pred časi Seksa v mestu, izbrali 18-letno AnnoSophio Robb.

V seriji, ki jo bodo posneli po zgodbah Candace Bushnell z istim naslovom (prav ona je tudi avtorica zgodb, ki so navdahnile tv-uspešnico in filma Seks v mestu), bo  Carrie srednješolka iz malega ameriškega mesta, ki se odloči za selitev na svetovljanski Manhattan.

V newyorški "velemestni džungli", kot je znano vsem zvestim gledalkam Seksa v mestu, Carrie spozna prijateljice Charlotte, Mirando in Samantho, za katere pa še ni znano, kdo naj bi jih upodobil in ali se bodo njihovi liki sploh pojavili v novi seriji. No, usoda nadaljevanke je pravzaprav v rokah tistih, ki si bodo ogledali pilotno epizodo ...

Pred uradnim oznanilom se je šušljalo, da naj bi vlogo Carrie v novi seriji prevzela Blake Lively, Serena iz Opravljivke, kar pa se očitno ne bo zgodilo. Pa čeprav sta med producenti Carriejinih dnevnikov tudi Josh Schwartz in Stephanie Savage, ustvarjalca Opravljivke.

Novo na Metroplay: Vloga sodobne ženske | Urška Draž in Sonja Šmuc