Lindsay kot Liz, diva z vijoličnimi očmi

6. 6. 2012

Na snemanju televizijskega filma Liz & Dick o razburljivi romanci Elizabeth Taylor in Richarda Burtona se je Lindsay Lohan prelevila v slavno Liz.

Zgodba filma se začne leta 1961 in konča leta 1984, ko je Burton umrl. Igralska velikana Elizabeth in Richard sta se spoznala na snemanju Kleopatre, zapletla sta se v v razmerje, ko je bila ona še poročena z drugim moškim, sledila je poroka, nato ločitev, potem poroka in še ena ločitev.

Še sreča, da ima Lindsay ozek pas
Za vlogo se je Lindsay urila pri glasovnem trenerju, si potemnila lase in nosila vijolične kontaktne leče. Kot je pred začetkom snemanja povedala 25-letna igralka, ki se bo očitno postopoma le otresla težav z alkoholom in mamili, je od nekdaj občudovala in spoštovala Elizabeth Taylor, ki "ni bila le izjemna igralka, ampak tudi izjemna ženska". Počaščena je, da je dobila priložnost, da jo upodobi, je še dodala.

V 80-minutnem biografskem filmu se bo kar Lohanova 66-krat preoblekla,  Kot zanimivost naj povemo, da so Lindsay obleke, ki jih je nekoč nosila velika filmska diva, kot ulite, saj je obseg njenega pasu drobnih 58 cm, medtem ko je imela Liz še za dobra 2 cm ožjega.