Knjižne novosti v maju! Tudi podarjamo!

6. 5. 2015
Knjižne novosti v maju! Tudi podarjamo! (foto: promo)
promo

V dnevih, ki prihajajo, boste gotovo veseli najave novih knjižnih novosti, med katerimi je kar nekaj lahkotnega branja, nekaj poučnega, a tudi kakšno bolj romantično čtivo.

Med drugim sta izšla dva ženska romana in eno znanstvenofantastično branje. Po knjigah Ljuba moja pošast Elizabeth Hoyt in Povabilo na ples avtorice Mary Balogh bodo najverjetneje posegale predvsem ženske, Bratovščina Oliverja Bowdena pa bo k branju pripravila še kakšnega moškega.

V založbi Učila je izšla tudi odkrita, provokativna in neizprosna biografija Bowie, ki jo je podpisala Wendy Leigh, željni duhovnih branj pa bodo posegli po Orisu večnosti izpod peresa dr. Aleksandra, nevrokirurga, ki se skupaj s soavtorjem Ptolemyjem Tompkinsom sprašuje o možnostih posmrtnega življenja.

Za vse, ki jim je pomemben zdrav način življenja in zdrava prehrana, so izdali tudi štiri priročnike. Na knjižnih policah novitet boste našli knjigo Preprosto razstrupljanje Marion Grillparzer, ki med drugim ponuja sedemdnevni program za razstrupljanje z okusnimi recepti in koristnimi napotki, pa knjižico Zeleni smutiji Christiana Gutha in Brukharda Hickischa, Hujšajmo s smutiji avtorice Chantal-Leur Sandjon ter Veganstvo za začetnike Ruedigerja Dahlkeja.

Iz tiskarne pa naravnost na knjižne police knjigarn Felix prihaja tudi nov del iz serije priljubljene mladinske junakinje Brine Brihte.

Podarjamo!

Ena od novosti, ki jih lahko najdete pri založbi Felix, je tudi vroča poletna ljubezenska zgodba Slepo zaljubljena avtorice Abbi Glines.

Ko Blaire Wynn umre mama, se ji življenje v trenutku spremeni. Zaradi dolgov mora prodati hišo v Alabami ter se preseliti k očetu in njegovi novi ženi v mogočno hišo na zahodni obali Floride. Toda nikakor ni pripravljena na nov način življenja, ki jo čaka ob selitvi, in zaveda se, da ne bo nikoli del tega novega sveta razkošja in potrate.

Njen oče čez poletje pobegne v Pariz, zato mora Blaire prenašati Rusha, svojega novega krušnega brata, ki je nadležen, aroganten in ... noro privlačen. Rush je tako razvajen in bogat, kot je čudovit. Blaire se zaveda, da ji bo povzročil zgolj težave, ampak se mu nikakor ne more upreti, še zlasti ko se ji zazdi, da se tudi on le s težavo upira njej ...

Rush ima skrivnosti, ki jih Blaire morda ne bo nikoli uspelo razkriti, vendar se je morda kljub temu vanj slepo zaljubila.

Sledite nam na Facebook strani Elle Slovenija!