Klemna Slakonjo smo vprašali o njegovem prihodnjem liku, in to je odgovor ...

Če tudi ve ob Klemnu Slakonji najprej pomislite na njegove domiselne Youtube projekte, berite dalje ...

Klemna Slakonjo smo vprašali o njegovem prihodnjem liku, in to je odgovor ... - Foto: Helena Kermelj

Po video parodiji na Vladimirja Putina, Donalda Trumpa in Angelo Merkel je novinarko naše medijske hiše namreč zanimalo, kaj si lahko obetamo v prihodnje. 

V intervjuju za revijo Jana je Klemen Slakonja namreč namignil, kakšne ideje so se mu podile po glavi v preteklih mesecih.

"Začel sem z imitacijami slovenskih likov. Ko me to ni več zanimalo, sem prešel na tuje. Po Angeli Merkel sem premišljeval še o liku turškega predsednika Erdogana in severnokorejskega voditelja Kim Džong Una, a trenutno ni prave vizije, kar pa še ne pomeni, da je v prihodnje ne bo. 

Puščam priprta okna in vrata, da vidim, kaj bo življenje prineslo. Morda namesto imitacije kar kandidaturo za predsednika na naslednjih volitvah. (smeh)"

V teh dneh Klemen sicer v SiTi teatru pripravlja glasbeno komecijo z naslovom Glasba v teatru - teater v glasbi, o njegovem novem projektu pa jepovedal tole:

"Gre za letni koncert Big Banda RTV Slovenija. K sodelovanju me je dirigent Lojze Krajnčan povabil že lani, a se nam žal ni izšlo. Letos ovir ni bilo in sem povabilo z veseljem sprejel. Z Lojzetom sva doživljala prave možganske nevihte idej, ki jih bova združila v pester in zanimiv paket slovenskih popevk, sodobnih hitov, mojih pesmi, ...

Pri tem ne bo šlo za preoblačenje v like, predvsem bom pel s svojim lastnim glasom, bom pa vse skupaj začinil tudi z imitacijskimi vložki. Vsekakor se obeta zanimiv večer, ki ga bomo morda celo ponovili, saj so vstopnice že razprodane," je še povedal.

Celoten intervju s Klemnom si lahko preberete v aktualni številki revije Jana.

Preberite še: Vesna Pernarčič: "V redu je, če si kot mama utrujena in naveličana"

Priporočamo tudi: Poglejte, kakšen je jutranji lepotni ritual slovenske igralke Ajde Smrekar!

Najbolj brano