Itak Džafest: The Killers v Sloveniji

22. 3. 2009

Ena najboljših rock skupin zadnjega stoletja The Killers bo 7. junija 2009 nastopila tudi v Ljubljani.

Svetovno znani angleški rockerji iz Amerike so turnejo ob izidu albuma Day & Age na povabilo Mobitela razširili tudi na slovensko ozemlje.

Itak podpira glasbo za mlade, koncert skupine The Killers pa je za Itak prvi dogodek s svetovno znanimi zvezdami iz sveta glasbe. Itak je pred kratkim lansiral tudi posebno spletno stičišče dogaja.itak.si, kjer je mladim na voljo vrhunski napovednik koncertnih, klubskih in drugih glasbenih dogodkov, ravno tako jim nudi ultimativni pregled dogajanja na filmski in adrenalinsko športni sceni. Na spletnem portalu pa si bodo po novem lahko ogledali tudi najbolj sveže zgodbe in novice o glasbenem spektaklu Itak Džafest.

Glasbeni spektakel, ki naj bi se odvil na hipodromu Stožice, bo organiziral največji slovenski mobilni operater Mobitel.

Velik del vstopnic bodo podarili zvestim ITAK naročnikom, ter novim naročnikom paketa Itak Džabest. A oboževalci te rock zasedbe, ki niso Mobitelovi naročniki, pa ne bodo ostali dolgih nosov. Vstopnice bodo na voljo tudi v prosti prodaji po sprejemljivi ceni 21, 70 eura.

Več o koncertnem spektaklu Itak Džafest: The Killers v Sloveniji na www.itak.si.

Promocijsko gradivo