Kultura Promocijsko sporočilo

Grafitarji, ne spreglejte edinstvene priložnosti: GRAND natečaj, ki spodbuja kreativnost mladih

17. 6. 2022
Grafitarji, ne spreglejte edinstvene priložnosti: GRAND natečaj, ki spodbuja kreativnost mladih (foto: Grand Koper hotel)
Grand Koper hotel

Poletni meseci so vir navdiha saj smo najbolj kreativni takrat, ko smo sproščeni. V ta namen so v Grand Koper hotelu, ki je tudi sicer prepoznaven po inovativnem pristopu, opremi in nekoliko drugačni turistični ponudbi, pripravili zanimiv poletni natečaj.  

Nadarjeni grafitarji bodo lahko še to poletje svoje ideje izlili na njim najljubše platno, prazne zidove hotelskega parkirišča za hotelsko stavbo Grand Koper. Tematika bo vse bolj aktualna in pereča »Pestrost morskega sveta, morskih živih bitij in varovanje morja«. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗚𝗥𝗔𝗡𝗗 𝗞𝗢𝗣𝗘𝗥 (@grand_koper)

Zainteresirane grafitarje vabijo k prijavi na natečaj s kratko predstavitvijo na naslov marketing@grandkoper.com vse do 30. 6. Prijavljene kandidate bodo nato povabili na pogovor s kreativno ekipo Grand Koper hotela. Časa za pripravo idejne zasnove bo nato do 31. 7. 2022, v začetku avgusta pa bo sledil izbor finalista, ki bo prejel 1.500 € denarne nagrade in uresničil svojo kreativno idejo s poslikavo zunanjih površin hotelskega parkirišča.  

Tematika likovnega natečaja in finančna spodbuda mladim umetnikom bosta projektu dodala družbeno odgovorno noto. 

Grand Koper hotel, ki se nahaja v središču Kopra, je v lanskem letu prejel nagrado za najboljši interier leta. Pri projektu prenove hotela, ki izvira iz leta 1952, so sodelovala številna slovenska podjetja, velike zasluge izgled hotela pa gre pripisati AKSL arhitektom in vidnem slovenskem grafičnem oblikovalcu, Davidu Tavčarju.