Demolition Group v Šiški - podarjamo CD

4. 5. 2011
Demolition Group v Šiški - podarjamo CD

12. maja ob 21:00 v Šiški! Cena vstopnice je 12 EUR, 15 EUR pa na dan dogodka.

10 let +

Deset let po izidu zadnjega albuma BIČ, luč in upanje in po skoraj 30 letih brezkompromisnega delovanja na robu roka Demolition Group napoveduje svojo najnovejšo stvaritev, produkt težkih časov:

Planet starcev

»Planet starcev je premislek o času, v katerem živimo, ki se ne omejuje z njegovimi vzorci,« pravi o svojem novem izdelku skupina, ki nenehno eksperimentira in je pripravljena slediti le pravilom, ki si jih postavlja sama. Brežiški rockerji bodo svoj novi album premierno predstavili v ljubljanskem Kinu Šiška 12. maja letos.

Kreativno jedro Demolition Group še danes sestavljajo člani prvotne zasedbe Bojan Fifnja, Jože Pegam, Matjaž Pegam in Goran Šalamon, ki sta se jim pridružila nova člana Tomi Gregl in Ivica Gregl na bas kitari in bobnih.

Hitri prsti za nagrado

Nekomu izmed vseh, ki boste poslali svoje osnovne podatke na našo e-pošto do nedelje, 08. maja,  bomo poslali CD novega albuma skupine Demolition Group.

S prijavo k sodelovanju v nagradni igri potrjujete, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji, ki veljajo za nagradno igro in se z njimi strinjate.

Fotografija promocijsko gradivo