Kaj manekenke nikoli ne povedo pred kamero

Sledi sporočilo 29-letne manekenke in modelke Cameron Russell.

Lifestyle, 23. 12. 2016

Cameron, ki je bila meddrugim tudi manekenka za spodnje perilo Victoria's Secret, je v “ted talk” predavanju povedala, da je videz vpliven in ima ogromen vpliv na naše življenje, hkrati pa je tudi površinski.

“Retuširajo bolj ali manj vse fotografije. To niso slike mene. To so konstrukcije, ki jih je zgradila velika skupina profesionalcev: frizerjev, vižazistov, fotografov, stilistov, vseh njhovih asistentov, predprodukcije in postprodukcije. To nisem jaz.

V raziskavah sem odkrila, da 53 odstotkov 13-letnih deklicam v ZDA ni všeč lastno telo. In ta številka se povzpne na 78 odstokov, ko dopolnijo 17 let.

Tisto, česar manekenke nikoli ne povemo pred kamero, česar tudi sama nisem nikoli prej rekla je: Negotova sem! Negotova sem, ker moram vsak dan razmišljati o svojem videzu.

Če se kdaj sprašujete, ali bi bili srečnejši, če bi imeli vitkejša stegna in bolj sijoče lase? Potem morate samo spoznati skupino manekenk, ker imajo najvitkejša stegna in najbolj sijoče lase in najboljša oblačila, a so verjetno najbolj fizično negotove ženske na svetu."

Preberite si še: Nasveti, ki so jih 60-letnice podale mlajšim ženskam

 

 

Najbolj brano