Ina Shai: Slovenka, ki v Londonu pridno gradi glasbeno kariero

24. 8. 2016
Ina Shai: Slovenka, ki v Londonu pridno gradi glasbeno kariero (foto: Promocijsko gradivo)
Promocijsko gradivo

Ina Shai je umetniško ime pop pevke Martine Šraj, ki se je širši slovenski javnosti prvič predstavila na Emi 2010 s skladbo Dovolj ljubezni. Punca več kot očitno ne počiva, ampak pridno gradi svojo glasbeno kariero.

Simpatična Martina Šraj, ki smo jo med drugim lahko spremljali v 2. sezoni šova Slovenija ima talent, leta 2012 je v sodelovanju z Rokom Golobom izdala pesmi Plešeta in Le bodi tu, v 2015 pa se je zopet vrnila na slovenske festivalske odre z Iščem sonce, ko je nastopila na 35. Melodijah morja in sonca in prejela nagrado Danila Kocjančiča za najobetavnejšega izvajalca/avtorja, trenutno živi v Londonu, kjer študira glasbo.

Poleg tega da izjemno poje, ustvarja tudi svoja besedila in aranžmaje. Ponaša se lahko s sodelovanjem s Carlo Marie Williams. Glasbenico, ki se je podpisala pod številne skladbe Beyonce, Britney Spears, Kylie Minogue in druge.

Martina je nedavno v svet poslala skladbi Grafit in Love me for life, v katerih sodeluje s priljubljeno štajersko elektronsko zasedbo Sweet Peak.

Jesen odlične vokalistkebo pestra. 15. septembra 2016 načrtuje izdajo singla Player, v oktobru pa sledi izdaja njenega prvega albuma, ki bo nosil naslov Overload. V živo ji bomo lahko prisluhnili 1. oktobra letos, ko bo svoje delo predstavila na koncertu v kavarni Sputnik.

Spodaj prisluhnite še Adelini skladbi When we were young v izvedbi Ine Shai.

Preberite še: VIDEO: Kanye West v novem videospotu s Kim Kardashian "tuli z volkovi"

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik