Idealen zimski šport: tek na smučeh

Tek na smučeh krepi celo telo: podkolenske kite, stegenske in zadnjične mišice, trebušne mišice, bicepse, tricepse in široke hrbtne mišice. Ugodno vpliva tudi na srčno-žilni sistem, v eni uri vadbe pa porabite tudi do 756 kalorij.

Promocijsko sporočilo, 7. 1. 2014
Idealen zimski šport: tek na smučeh

Drsenje čez kilometre zasneženih poljan je res lepo doživetje, ki je tudi cenovno ugodnejše kot klasično smučanje, saj ne potrebujete smučarske vozovnice in drage smučarske opreme. Zadostujejo že tekaška oprema, športno perilo, jakna ter obvezna kapa in rokavice, kakovostne smuči in palice pa si lahko sposodite po ugodni ceni.

Vas je zamikalo, da bi se preizkusili v teku na smučeh ali nadgradili svoje znanje in tehniko? Pridružite se nam med 31. januarjem in 2. februarjem na Aktivnem vikendu teka na smučeh, ki bo potekal v Športnem Centru Triglav na Pokljuki. Program Aktivnega vikenda bo primeren tako za začetnike kot za izkušene tekače.

Strokovnjaki bodo poskrbeli, da bodo začetniki osvojili pravilno tehniko, izkušeni tekači pa svoje znanje nadgradili. Vsi udeleženci se bodo lahko preizkusili v biatlonskem streljanju, v duhu aktivnega pa bodo potekala tudi predavanja, izleti in druženje.

Cena paketa je 150€ na osebo ali 240€ za dve osebi. Paket vključuje 2x nočitev s polnim penzionom, uporabo fitnesa in savne, začetne in nadaljevalne učne ure teka na smučeh, preizkus biatlonskega streljanja in večerni pohod z baklami. Več informacij na www.aktivni.si.

Najbolj brano