Lifestyle Promocijsko sporočilo

Huawei Pura 70 Pro ponuja vse, kar potrebujete

4. 6. 2024
Huawei Pura 70 Pro ponuja vse, kar potrebujete (foto: Huawei)
Huawei

Huawei Pura 70 Pro se vsekakor lahko ponaša s prepoznavno sodobno estetiko in odličnimi zmogljivostmi. Ime »Pura« je novo poglavje v razvoju serije pametnih telefonov »P«. Je produkt Huaweijeve fuzije mode in tehnologije »Fashion Forward« - prihaja iz čistosti, razširja obzorja s povsem novimi perspektivami ter raziskuje nevidne čudeže s svojo drzno domišljijo.

Huawei z novo generacijo premijskih pametnih telefonov premika meje estetike in mobilne fotografije. Huawei Pura 70 Pro je plod oblikovalskih smernic Vane Design, ki jih pooseblja trikotna izboklina s fotografskimi objektivi zadnjih kamer, ki se gladko zliva v celoto s kovinskim robom in stekleno hrbtno ploskvijo. Ta telefon je mojstrovina, ki spreminja trende in na novo definira estetiko. 

Živimo v naprednem svetu, zato dandanes le estetika brez vrhunskih zmogljivosti danes ni več dovolj. Da nas pametni telefon resnično prepriča je potrebno veliko več. In Huawei Pura 70 Pro vsekakor prepriča. V prvem koraku navduši briljanten zaslon z živahnimi slikami in natančno reprodukcijo barv, ki preprečuje bleščanje na prostem in vam na prvi pogled pokaže več. 17,2-centimetrski (6,8-palčni) zaslon OLED poleg ozkih robov odlikuje še prilagodljiva hitrost osveževanja med 1 in 120 herci, 1440-herčno prilagajanje svetilnosti zaslona, ki preprečuje utripanje, ter 300-herčno vzorčenje dotika. Zaslon je zaščiten s steklom Kunlun Glass druge generacije, ki zagotavlja večjo odpornost proti praskam in drugim poškodbam. 

Huawei

Huawei s sistemom XMAGE uvaja povsem nove tehnologije kamer in obdelave fotografij. 50-milijonska glavna kamera Ultra Lighting z nastavljivo zaslonko med f/1,4 in f/4,0 navdušuje s sposobnostjo Ultra Speed Snapshot fotografiranja predmetov, ki se gibljejo s hitrostjo tja do 300 kilometrov na uro, pa naj bo to valovanje morja, hitri atletski trenutek ali dih jemajoč prizor. Meje, česa so sposobne kamere v pametnih telefonih, ravno tako ruši 48-milijonska kamera Ultra Lighting Macro s 3,5-kratno optično povečavo in za ta tip kamer visoko svetlobno občutljive zaslonke (f/2,1). Po zaslugi inovacij objektiva je primerna celo za fotografiranje predmetov, ki so oddaljeni zgolj 5 centimetrov – in to tudi v slabših svetlobnih razmerah. 

Pri zasnovi nove serije pametnih telefonov je bil Huawei zelo pozoren na baterijo, saj se vse bolj zavedajo nujnosti dolge življenjske dobe baterije in še posebej njene sposobnosti hitrega polnjenja. Prvo zagotavlja velika kapaciteta 5.050 mili amperskih ur ter drugo 100-vatno žično in 80-vatno brezžično polnjenje. 

Huawei

Huawei Pura 70 Pro ni edini izdelek vizije »Fashion Forward«, olepšate ga lahko z različnimi vrhunskimi pametnimi urami Huawei Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, žensko različico Watch GT 4 ali športno zapestnico Huawei Band 9, ki je kot ena redkih, sposobna spremljati in analizirati spanje. Vse nove Huaweieve nosljive naprave obenem odlikuje, da jih zlahka povežete z vsemi telefoni, na katerih tečeta operacijska sistema Android ali iOS. 

Namig: Pri nakupu tega estetsko popolnega in zmogljivega pametnega telefona do konca meseca junija (oziroma do razprodaje zalog) poleg brezplačno prejmete brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro 3.