Horoskop: Kaj vam napovedujejo zvezde za zaključek tega meseca?

Vaša spletna Elle z vami na tem mestu deli horoskop za zaključek meseca februarja. Preverite, kaj prinašajo zvezde.

Lifestyle, 22. 2. 2017

Horoskop

Ribi

19. feb.–20. mar.

Ko se začne nov projekt, se nam pogosto zdi, kot da sprožamo plaz – vse, kar moramo storiti, je, da spustimo prvo snežno kepo. Vi tokrat ne boste le porinili prve kepe, paziti boste morali, da bo šla v pravo smer, zato krmilo trdno v roke! Mesec se vam bo zdel dolg in naporen, a vseeno vztrajajte ... Treba bo tvegati in pustiti za sabo nekaj žrtev na zasebnem področju. Vredno bo, kmalu boste pobirali sadove svojega trdega dela.

Oven

21. mar.–20. apr.

Vaš preprost pristop do življenja vas še ni razočaral; ne glede na to, ali se potegujete za nagrado ali za napredovanje, do zdaj ste se borili pošteno in energično. Ni vam pomembno, ali boste zmagali ali izgubili, igrate z odprtimi kartami in ničesar ne skrivate. A zakaj ste zdaj kar naenkrat v družbi tistih, ki vam dajejo lažne obljube in vas vlečejo na močvirnata tla? Z njimi boste izgubili globino, zato zakorakajte nazaj na trdno zemljo, dokler je to še mogoče.

Bik

21. apr.–21. maj

Trenutno se zelo dobro zavedate, kaj hočete doseči, in zato delujete po premišljenem in dobro nastavljenem urniku. Zavedate se, da je uspeh odvisen od tega, kako močno se potrudite. V začetku leta vas čakajo velike spremembe, postavili si boste nove cilje in poiskali nov način dela. Nič več se vam ne bo treba dokazovati, saj o vas že kroži dober glas. Vse kaže, da bodo prihodnji meseci lažji, kot ste navajeni.

Dvojčka

22. maj–21. jun.

Pred nekaj tedni ste opustili pomembno odločitev, ki bi lahko spremenila vaše življenje. Od takrat ste imeli dovolj časa za razmišljanje, a ste še vedno povsem prepričani le o tem, da še niste povsem prepričani. Na srečo vam bo na pomoč priskočila prijateljica, s katero se boste lahko iskreno pogovorili o svojih strahovih in zadržkih. Kot v dobrih starih časih vam bo analiza stanja v tandemu pokazala pravo pot, tako da boste vedeli, kaj storiti.

Rak

22. Jun.–23. jul.

Vsakič ko se vam ponudi priložnost, da bi se premaknili naprej, si izmislite tisoč razlogov, da ostanete. No, tokrat so okoliščine povsem drugačne: razlogi, zakaj ostati, niso več pomembni. Postali so majhni in čisto brez teže. Dobro se zavedate, da morate doseči nekaj novega, in samo vi ste tisti, ki se zadržujete, da tega ne uresničite. Vdajte se in prepustite toku življenja, ki vas bo odpeljal do povsem novih nivojev.

Lev

24. jul.–23. avg.

Ali boste poskusili kaj novega, je odvisno od tega, kako blizu vas je – raje vidite, da so vam stvari na dosegu roke, kot da bi v njih vložili nekaj napora. Če ni tako, vas to sploh ne zanima in v to ne vložite niti kančka zanimanja niti časa. Ta mesec se boste, presenetljivo, ukvarjali z nečim, kar se vam je še pred nekaj tedni zdelo zelo tuje. Zdaj, ko vam je bližje, se vam zdi manj zastrašujoče. Zanimivo pa je, da se ni nič spremenilo, vi ste se.

Devica

24. avg.–23. sep.

Odnesla vas je plima dogodkov in na vašo nesrečo vas nese tja, kamor ne želite. Zavedate se, da ste lahko srečni, ker so vam ponudili priložnost, in zadnje, kar si želite, je, da bi delovali nehvaležno, pa vendar bi z veseljem svoje mesto odstopili komu drugemu, če bi le lahko. Poskusite ignorirati dobronameren, a zgrešen nasvet. Pohitite in storite tisto, kar je za vas najbolje, pa če vas je še tako strah, kaj si bodo o tem mislili drugi.

Tehtnica

24. sep.–23. okt .

Novo leto vas bo obdarilo s priložnostjo, kakršne ne morete in ne smete zamuditi – pomagala vam bo uresničiti sanje, ki jih že tako dolgo sanjate. Pozorni bodite le na to, da jo zgrabite res hitro, sicer se vam lahko izmuzne oziroma zbledi. Tako pač je z življenjskimi priložnostmi: odriniti se morate v pravem trenutku, drugače lahko skok vodi tudi v brezno – iz njega pa bo povratek boleč in dolg. Zamislite se in ukrepajte!

Škorpijon

24. okt .–22. nov.

Dolgoročnemu prijateljstvu bi radi dodali bolj konkreten značaj, čeprav zelo dobro veste, da bo prijatelja po letih neresnosti in nezrelosti zelo težko prepričati, da bi stopil v bolj obvezujoč odnos. Vseeno storite svojo potezo. Čeprav boste občutili nekaj sramu, je v vas dovolj poguma, da iz situacije stopite kot zmagovalka. Odgovor bo po vsej verjetnosti pozitiven. Saj veste, da govorimo o poslu, mar ne?

Strelec

23. nov.–21. dec.

Plan B se vam zdaj zdi privlačen in vabljiv, a zavedajte se, da ni padel z neba, ves čas je bil tu. Celo zavrnili ste ga zaradi razlogov, ki so se tisti čas zdeli pravilni. Spremenite trenutne okoliščine, če jih seveda lahko, in nikar impulzivno ne izberite naslednje prve možnosti, ki pride mimo. To vas je teplo že v preteklosti in tokrat ne bi bilo prav nič drugače. Naposlušali ste se stavkov v slogu Smo ti rekli, da bo tako!

Kozorog

22. dec.–20. jan.

Če boste čakali na pravi trenutek, tvegate spodrsljaj. Dobro veste, da zelo radi čakate predolgo. Krizo lahko takoj prepoznate, saj vas vrže pod strašen stres, in napeti morate vse sile, da stanje mine. Čas, ko je bilo vse popolnoma usklajeno, je verjetno že minil. Pa vendar naj vas ne bo strah, naslednjih nekaj tednov bo za vas dobrih. Globoko vdihnite in si prizadevajte, da boste dosegli horizont še pred sončnim zahodom.

Vodnar

21. jan.–18. feb.

Vaša afera se je začela premikati prehitro in prekmalu. Čeprav si del vas želi prepustiti se toku, dobro veste, da bi se znašli v še bolj težavni situaciji, kot je trenutna. Najprej se boste morali spopasti z nekaj globokimi vprašanji. Preden storite karkoli neumnega, stopite vsaj korak nazaj, to vam bo ponudilo boljši pogled na stvari, ki so se začele zapletati v vozel, kakršnega boste le s težavo razpletli, če ne boste pametno ukrepali.

Preberite še: Znaki, da imate v svoji okolici prijetne ljudi

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri