Goodlife Castle Lounge Club z novimi doživetji na Ljubljanskem gradu

Otvoritev Goodlife Castle Lounge Cluba na Ljubljanskem gradu bo potekala v duhu STUDIA 54.

Lifestyle, 25. 10. 2011
Goodlife Castle Lounge Club z novimi doživetji na Ljubljanskem gradu - Foto: promocijsko

V Goodlife Castle Lounge Clubu na Ljubljanskem gradu se bodo v oktobru ponovno začeli klubski večeri.

Uradna otvoritev bo potekala v soboto, 29. oktobra, ob 22. uri in bo obarvana v duhu legendarnega newyorškega kluba STUDIO 54. V sklopu dogodka bosta nastopila edini še vedno aktivni predstavnik kluba KennyCarpenter, ambasador elektronske plesne glasbe, in slovenski predstavnik DJ DEKKY.

Goodlife Castle Lounge Club (CLC) je spet oživil Skalno dvorano na Ljubljanskem gradu in v oktobru začenja organizacijo klubskih večerov. Namen dogodkov v Goodlife Castle LounchClubu, ki sta ga v partnerstvu ustanovila Kaval Group in Goodlife Diners Club, je mestu ponuditi svežo zabavo in nove oblike druženja na prestižni lokaciji.

Otvoritev klubskih večerov v Goodlife Castle Lounge Clubu, ki bo potekala 29. oktobra, bo obarvana v duhu ene najpopularnejših diskotek na newyorškem Manhattnu – STUDIA 54, ameriške klubske ikone in pomembne destinacije svetovne klubske scene, ki je združevala in združuje vse pomembnejše izbrance iz medijskega sveta.

Med privržence Studia 54 sodijo Andy Warhol, Mick Jagger, Elizabeth Taylor, Cher, Woody Allen in drugi klubski umetniki, ki so Klubu 54 in klubski glasbi podarili nesmrtnost.

Goodlife CLC je nastal z namenom, da obudi življenje na Ljubljanskem gradu in ponudi svojim gostom največ in predvsem najbolj izbrano po načelu 'Wherepeoplemeetpeople' ter zadovolji tudi tiste s prefinjenim okusom in čutom za kakovost.

Goodlife CLC bo skupaj z grajsko kavarno odprt vsak dan, za vikende pa tudi pozno v noč.

Goodlife CLC bo nudil presežek klubske kulture in bo gostil uveljavljene, predvsem tuje didžeje in liveact, skrbno zastavljene večere evergreenov s posebnimi glasbenimi gosti, akustične koncerte, zaprte tipe tematskih zabav ter posebne glasbene promocije in dogodke.

Najbolj brano