Otroški bazar je široko odprl svoja vrata!

8. sejem za družine je svoja vrata odprl prav danes, 12. septembra 2013. Vstop na vse prireditve Otroškega bazarja je seveda prost!

Otroški bazar je široko odprl svoja vrata!

Otroški bazar, ki bo potekal vse do nedelje, 15. septembra, bo v okviru pokritih sejemskih dvoran Gospodarskega razstavišča predstavil bogato sejemsko ponudbo, številne sejemske popuste, Tržnico rabljene otroške opreme, nastop na odru, program v kotičkih in še kaj!

In česa tokrat zares ne smete zamuditi:

Vse več družin v Sloveniji živi na pragu revščine in veliko stisk družin se pokaže ravno ob začetku šolskega leta, ko starši svojim otrokom ne morejo zagotoviti vseh tistih šolskih potrebščin, ki bi otroku omogočale nemoteno učenje in delo pri pouku.

Organizatorji Otroškega bazarja bodo z Bazarkovo dobrodelno akcijo tako spet dokazali, da do tovrstnih stisk otrok in staršev niso ravnodušni. Zbirali bodo nove in dobro ohranjene šolske potrebščine, ki jih bodo s pomočjo Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje podarili otrokom iz socialno šibkih družin.

Družbeno solidarnost lahko izkažete tudi vi, tako da na Otroški bazar, ki bo od 12. do 15. septembra na Gospodarskem razstavišču, prinesete nove ali dobro ohranjene šolske potrebščine (šolske torbe, zvezke, svinčnike, barvice, flomastre, voščenke, tempera barve, ravnila, šestila, peresnice, mape idr.). Skupaj bomo risali nasmehe na obraze otrok!

Že peto leto zapored na Otroškem bazarju pripravljamo Tržnico rabljene otroške opreme, kjer vsak obiskovalec lahko kupi ali proda dobro ohranjene kose opreme.

Zagotovo se v vaših podstrešjih, omarah in skladiščih najdejo rabljeni vozički, postelje, ležalniki, stajice, kolesa, hoduljice, športna oprema in ostali pripomočki za otroke, zato jih le prinesite s seboj na Otroški bazar.

V času Otroškega bazarja bodo številni razstavljavci svoje izdelke in storitve ponujali po ugodnejši cenah. Popusti veljajo v času Otroškega bazarja Ljubljana, torej za nakupe od 12. do 15. septembra na razstavnih prostorih na Gospodarskem razstavišču.

Med številnimi, ki ponujajo poseben sejemski popust, so tudi Mali junaki, ki vsem obiskovalcem sejma podarjajo kupon za 20 % popust. In kdo so Mali junaki? V želji, da otrokom vseh starosti kar najbolj približajo branje, so v založniški hiši Mali junaki ubrali drugačen, povsem svež pristop:

"Vprašali smo se, kaj je glavna motivacija za branje pri otrocih, in odgovor je bil kot na dlani: poistovetenje z glavnimi junaki. Zakaj jim torej ne bi dali priložnosti, da tudi oni sami rešijo zmajevega mladička pred hudobnimi vojščaki, da odkrijejo, kako najhitreje do maminih slastnih palačink ali rešijo zabavo s simpatičnim pevskim nastopom."

Glavni junak v personalizirani knjigi iz serije Mali junaki nastopa s svojim imenom in podobo tako v besedilu zgodbe kot tudi v vseh ilustracijah. In da bi se dejanskemu izgledu otroka zares kar najbolj približali, je ob naročilu knjige Mali junaki natančno izbrati vizualne in druge osebne lastnosti glavnega junaka, ki pritičejo otroku, za katerega bo knjigica izdelana. Tako je mogoče izbrati spol, barvo in obliko las, očala, pegice in podobno.

Najbolj brano