Mini klub: Novosti iz otroškega sveta

Moda, trend, dizajn ... Vse, kar je novega in zanimivega za otroški svet.

Mini klub: Novosti iz otroškega sveta

Odličen izbor
V trgovinici Sisi v Stari Ljubljani boste odslej med drugimi prikupnimi izdelki našli tudi oblačila znamke Bobo Choses, ki navdušujejo z dizajnom in so zaradi preprostega, svobodnega in strastnega grafičnega jezika blizu otrokom, pa tudi staršem, babicam in dedkom ...

Saj smo punce
Se vaša punčka spreminja v punco? Jo zanima vse, od tega, kakšne oblike bodo nekoč njene prsi, do prvega poljuba (in vsega, kar mu sledi), pa kateri so osnovni kosi za najstnice, s kakšnim šamponom naj si umiva lase, zakaj se ji v šoli zdi dolgočasno in zakaj cigarete niso "in", zdrava hrana pa? Na vsa vprašanja je spretno, s pomočjo 15 slovenskih strokovnjakinj z vseh področij, odgovorila naša novinarska Petra Arula, da so Punce že na prvi pogled všeč prav vsaki punci, pa je poskrbela ilustratorka revije Elle Mojca Krajnc. To je moje leto kot "it" kos za vse šolarke vas že čaka v knjigarnah, priročnik pa bo na policah sredi novembra.

Čičkaračka se predstavi
Čičkaračka je plod večletnih izkušenj s področja vodenja in izvajanja ustvarjalnih delavnic za otroke in mladino mentorice, oblikovalke, ilustratorke in slikarke Ajde Mavser. V ponudbi ustvarjalnih dejavnosti najdete ustvarjalne delavnice za otroke in mladino, organizacijo otroških zabav za rojstni dan, ustvarjalni program v času počitnic ter ponudbo umetniških poslikav v otroških sobah. Vsi, ki radi ustvarjate, pridružite se pisanemu svetu Čičkeračke in njenim prijateljem!

Hiška iz sanj
Kot nalašč za vašo malo gospodično je hiška Le Toy Van, ki predstavlja britansko eleganco, združeno s kakovostnim letom v rožnatih tonih. Polkna, okna in vrata se odpirajo in omogočajo domišljiji prosto pot v bogato opremljeno notranjost hiše, v kateri deklice čaka tudi bogata oprema pohištva. (www.babadu.si)

Pripravila Jana Kralj, fotografije promocijsko gradivo

Najbolj brano