Aktivno in ustvarjalno poletno varstvo za vašega otroka

22. 6. 2015
Aktivno in ustvarjalno poletno varstvo za vašega otroka (foto: profimedia)
profimedia

Otroci poleti uživajo v počitnicah, kar pa starše pogosto spravi v zadrego. Številni namreč v tem času za svojega malčka nimajo varstva ali ne želijo, da otrok dneve preživlja pred televizijskim ali računalniškim zaslonom. Tu je še vprašanje varnosti, prehrane otroka in še in še. Idealno varstvo bo ponudilo vse našteto.

Možnosti za poletno varstvo je precej, ena od bolj privlačnih možnosti v Ljubljani pa je varstvo otrok v športno-plesnem centru Buba. Izkušeno osebje bo poskrbelo ne le za to, da bo vaš otrok varen, ampak da bo tudi aktiven, kreativen in da se bo odlično zabaval. V Bubi varstvo to poletje organizirajo drugo leto zaporedoma. Lani so bili otroci, pa tudi njihovi starši, navdušeni.

"Anže je zelo užival in vsako jutro komaj čakal, da gre spet v Bubo. Glede na vso ponudbo športnih aktivnosti se kar ni mogel odločiti, kaj mu je bilo najbolj všeč," je izkušnjo opisala mamica Aleksandra.

"Vse mi je povedal Mihov nasmešek, ko sem prišla po njega. Sedemletni nadobudnež je prihajal vsak dan domov poln energije in z veliko željo po naslednjem dnevu," pa je dodala Annmarie.

Šport, ustvarjanje, dan na bazenu

Dopoldanski čas v poletnem varstvu v Bubi je namenjen športnim aktivnostim. Otroci v enem tednu spoznajo več kot deset različnih športov, skozi katere jih popeljejo profesionalni trenerji – ples, gimnastika, rolanje, judo, jahanje, borilne veščine in še in še.

Tako se lahko zgodi, da bo vaš malček mimogrede odkril svoj najljubši novi šport, ki mu bo tudi v prihodnje v veselje in zabavo, morda ga bo nekoč pritegnil celo profesionalno.

V popoldanskem času bodo potekale poučne ustvarjalne delavnice. Otroci bodo z Bubini animatorji slikali, izdelovali nakit in risali grafite. Cilj je spodbuditi otrokovo kreativnost in individualnost, zagotovo pa bodo s svojimi ročnimi izdelki kdaj razveselili tudi starše.

Dan, ki se ga otroci sicer običajno najbolj veselijo, pa je dan tako imenovanega pool partyja. En dan v tednu namreč malčki preživijo ob zabavi na bazenu. Sproščenega otroškega smeha ta dan gotovo ne manjka.

Vaša skrb se konča, ko otroka odložite pred Bubo

Ves program poletnega varstva bo potekal v dvoranah športno-plesnega centra Buba, na Vodovodni 25 v Ljubljani. V objektu so tri dvorane, tudi oblazinjena dvorana za judo, v neposredni bližini pa so otroško, košarkarsko in nogometno igrišče.

V primeru lepega vremena se bodo otroci podali tudi na potep po Tivoliju ali Rožniku. Vaša edina skrb je, da otroka vsak dan pripeljete v Bubo ter ga po končanem varstvu tja pridete iskat. Za vse drugo, tudi za prehrano vašega malčka, poskrbijo v Bubi.

V Bubi v varstvo sprejemajo otroke od 5. do 10. leta starosti, razpoložljiva termina za varstvo pa sta dva – od 6. do 10. julija ter od 24. do 28. avgusta.

Dodatne informacije in kontakte najdete na www.buba.si. V Bubi vedo, da kot starš svojemu otroku privoščite le najboljše. Zato zagotavljajo – pri njih ne boste dobili nič manj kot to.

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan