VELIKI HOROSKOP 2017: Kaj vam prinaša novo leto?

Poglejte, kaj vam zvezde napovedujejo za leto 2017 na področju ljubezni in kariere, brez česa v novem letu ne boste mogli ter kakšno bo vaše splošno počutje.

VELIKI HOROSKOP 2017: Kaj vam prinaša novo leto? - Foto: Profimedia

Oven

21. mar. – 20. apr.

Ljubezen

Ovnice se boste letos učile predvsem strpnosti v odnosih. Ne pozabite: kogar ljubite, tega lahko prizadenete, vendar velja tudi nasprotno, kar boste na žalost izkusili na svoji koži. Kljub temu boste partnerju zelo vdani in pripravljeni na kompromise; če ste samski, pa imate do oktobra veliko možnosti, da spoznate osebo, s katero ste pripravljeni preživeti vse življenje, če ne še več teh. Pozneje vas bodo bolj ko resne zveze zanimale strastne avanture, ki bodo v vas prebujale živalsko plat, vendar ne bodo zarobile vašega srca.

Kariera

Prejšnja leta so bila čas setve, leto 2017 bo čas žetve, ki vam bo točno pokazal, koliko se vam je vložen trud izplačal. Morda bo treba nadgraditi svoje znanje in prevetriti poslovne odnose, vendar pazite, kako napredujete na poti do cilja. Več bo potovanj v tujino, zdaj je pravi čas, da se dodatno izobražujete in ponovno žulite šolske klopi. Z denarjem ravnajte skrbno, čeprav pomanjkanja ne bo.

V letu 2017 ne boste mogli brez: Zadnjega modela sončnih očal in podaljšanih trepalnic.

Bik

21. april – 21. maj

Ljubezen

Kot najbolj spretna vrvohodka se boste sprehajali po robu in izzivali okolico, kar se lahko konča s skrivno in nekoliko nevsakdanjo skrito ljubezensko zvezo ali pa s krizo v odnosu, saj bo partner začutil, da se mu oddaljujete, in lahko postane užaljen, to pa bo kazal kot nezanimanje za vas. Vsekakor je čas, da se v letu 2017 vprašate, česa si resnično želite, predvsem pa ne krivite drugih, če stvari niso takšne, kot si želite. Kakršnokoli trmasto rinjenje z glavo skozi zid se ne bo obrestovalo.

Kariera

Z denarjem boste morali ravnati zelo preudarno, čeprav boste dobro služili. Delajte dolgoročne načrte, sproti pa se boste kalili v poslu tako, da boste vsem pokazali, da z vami ni šale. Uspeh bo sledil, vendar ne počivajte na lovorikah. Lahko se zgodi, da bo večina finančnih bremen v partnerstvu padla na vaša ramena, kar boste potrpežljivo prenašali, zagotovo pa ne do konca leta.

V letu 2017 ne boste mogli brez: Skritih strasti, ki bodo hranile vašo dušo.

Dvojčka

22. maj – 21. junij

Ljubezen

Spogledljivost bo vaše drugo ime in prisegli bi lahko, da se vam od srednje šole ni toliko dogajalo, toda vse ima svojo ceno. Medtem ko se boste zapletali v številne romantične pustolovščine, lahko spregledate, da imate doma krizo v odnosu, ki se ne bo popravila sama. Če se boste pravočasno zavedli in začeli vlagati tja, kjer je srce doma, boste z veliko truda splavali, sicer boste morali razmisliti, kaj vaju sploh drži skupaj. Vsekakor boste proti koncu leta naredili red na tem področju, tako samske kot vezane dvojčice.

Kariera

Veselilo vas bo delo, ki ga boste lahko opravljali s srcem, kar pa še ne pomeni, da vam bo to prineslo želeno finančno varnost. Prav lahko se zgodi, da boste morali paziti na vsak cent ali najeti posojilo, vendar naj bo to le v skrajni sili in nasploh pazite, da se ne boste zadolževali. Poleg tega se o vsaki prečudoviti poslovni ideji dobro prepričajte! Položaj se bo proti koncu leta popravil, do takrat pa naredite nov poslovni načrt!

V letu 2017 ne boste mogli brez: Dnevnika Bridget Jones, le da boste tokrat dnevnik pisali vi!

Rak

22. junij – 23. julij

Ljubezen

Vezane rakice se boste posvetile domu in družini, čas je za širitev, pa naj gre za večjo hišo, večjo družino ali le prostor, ki bo samo vaš. Rutina in utečenost stvari vas bosta pomirjali, nerešenih stvari pa ne pometajte pod preprogo, sicer vam bodo še letos eksplodirale v obraz. Potrebovali boste iskren pogovor in oster rez, da lahko začnete znova. Več veselja in zabave vas čaka od oktobra, ko boste zadišale seksi kot sveže jagode in moškim se bo smejalo in mešalo ...

Kariera

Leto 2017 prinaša vzpone in padce, med njimi pa veliko prostora za učenje. Dela ne bo zmanjkalo, vprašanje pa je, ali boste morali poseči po dodatnih virih zaslužka. Stres vas bo preizkušal, naj gre za količino dela ali odnose s sodelavci, a proti koncu leta, ko se odprejo nove poslovne priložnosti, bo vse pozabljeno. Prav tako se vam lahko pripeti, da se boste poslovno povezovali z neobičajnimi, nevsakdanjimi ljudmi.

V letu 2017 ne boste mogli brez: Novih, zapeljivih kosov spodnjega perila. Naj ne bo preveč spodobno!

Lev

24. julij – 23. avgust

Ljubezen

Morda se boste večkrat počutili nerazumljene, neljubljene in osamljene, a vztrajajte in razmišljajte pozitivno, saj se vam bo to obrestovalo. Čas zahteva od vas, da se zares zresnite v ljubezni in se vprašate, koga si želite, saj ga imate morda že doma. To ne bo najbolj prijetno početje, vendar je nujno, če nočete doživeti razočaranja. Če si ustvarjate družino, bodite potrpežljivi, le redkokdaj se spočetje posreči v prvem poskusu, sploh pa ljubite spolnost, torej predvsem uživajte! Proti koncu leta se bo pozornost popolnoma preusmerila na dom.

Kariera

Garate kot črna žival, napredka in posledično denarja, ki ga pričakujete, pa od nikoder. Ne popustite, vztrajajte, iščite priložnosti in sreča se vam bo nasmehnila, predvsem pa se spomnite, kako je treba znati tržiti tudi samega sebe, čeprav mislite, da vsi že vejo, da ste najboljši. V pomoč vam bo prirojena komunikativnost, lahko se pojavijo tudi ponudbe iz tujine, pri katerih ostanite na realnih tleh.

V letu 2017 ne boste mogli brez: Oprijete žametne obleke.

Devica

24. avgust – 23. september

Ljubezen

Partner se bo spreminjal pred vašimi očmi in tega ne boste mogli preprečiti, le nikar ne obračajte glave stran, da ne boste potem rekli, da česa niste vedeli. Bodite pripravljeni, da kar naenkrat ne boste več vedeli vsega o njem, in bodite pozorni, saj videz morda vara, a hkrati bo vse skupaj preveč privlačno, da bi lahko kar odkorakali. Nad spolnim življenjem se v letu 2017 ne boste mogli pritoževati, nasprotno. Če ste samska devica, bodite pripravljeni, da se bodo na vas lepili kot čebele na med, vi pa si boste dovolili marsikaj, česar si sicer ne bi. Odlično leto za začetek odnosa, saj boste imeli občutek, da se z ljubljeno osebo poznate že od vekomaj.

Kariera

Z Jupitrom v drugi hiši vam za finance ni treba preveč skrbeti, saj bo dela in poslovnih priložnosti dovolj, bolj uspešni pa boste, če boste delovali v skupini ali paru, lahko tudi s svojim partnerjem. V zadnjih dveh letih ste se močno nagarali in do jeseni pritisk skorajda ne bo popustil, potem pa se vam bo odprlo nebo in končno boste spet zadihali. Vse žrtve in odpovedovanja so bili vredna uspeha, spoznali pa ste še, da noben denar ni toliko vreden kot družina.

V letu 2017 ne boste mogli brez: Nove kuharske knjige z veganskimi recepti.

Tehtnica

24. september – 23. oktober

Ljubezen

Dve stvari sta jasni: dolgčas vam ne bo in v partnerstvu vas čakajo spremembe, ki jih morda niti v najbolj divjih sanjah niste pričakovali, pa naj bodo pozitivne ali manj pozitivne, vsekakor si pred njimi ne zatiskajte oči. Ne glede na to, ali ste vezani ali samski, si zapomnite, da bolj ko boste poznali sebe, več boste lahko dali v razmerju, poleg tega se vam ne bo več težko obrniti stran od stvari, ki na vas ne vplivajo dobro. Ko bo prišla jesen, se boste dokončno poslovili od preživetih čustev in obrnili nov list. Nikjer ne piše, da morate zamenjati partnerja, vsekakor pa morate začeti delovati na drugi frekvenci.

Kariera

Zaradi blagohotnega vpliva Jupitra vas bodo poslovne priložnosti našle tudi same, saj je letos vse do oktobra čas rasti. Ne bo vas strah tveganja in vlaganja, a boste prej preračunljivi kot ne, obstaja tudi velika verjetnost, da se bodo povečale (službene) poti v tujino, sicer pa boste vsakič znova našli izgovor za potovanje. Od oktobra dalje vam ne bo nič več podarjeno, zategnite pas in se z vsemi močmi vrzite na delo. Začnite se ceniti.

V letu 2017 ne boste mogli brez: Izdelave vedske astrološke karte oziroma djotiša, ki vam lahko osvetli stvari.

Škorpijon

24. oktober – 22. november

Ljubezen

Na ljubezen boste gledali z rožnatimi očali in jo pogosto idealizirali, vendar vam zvezde svetujejo, da svoj ideal najdete najprej v sebi, šele potem v partnerju, sicer ne boste nikoli zadovoljni. Nasploh v ljubezni stvari ne bodo, kakršne se zdijo na prvi pogled, zato je še zlasti priporočljivo, da si vzamete čas, če se za karkoli odločate; predvsem bodite previdni na začetku novega odnosa, saj zaljubljeni morda ne boste opazili opozorilnih znamenj. Zgodi se lahko tudi, da spomladi oživi kakšna stara ljubezen. Do jeseni bo povečano nagnjenje k skrivnim aferam, razmislite, ali si je vredno zapletati življenje.

Kariera

Zdelo se bo, da se trudite in trudite, pa stvari ne boste mogli premakniti z mesta, a to drži le delno. Res je, da vse do oktobra ne boste mogli ničesar pospešiti ali narediti čisto sami, ker boste odvisni od poslovnih partnerjev ali kolektiva, vendar je to tudi čas, ko si lahko pripravite teren za nova vlaganja. Opazujte in raziskujte, spremljajte trg in njegove potrebe, da boste v jeseni lahko takoj začeli akcijo. Nekaj tveganja je obveznega, a ne med aprilom in avgustom!

V letu 2017 ne boste mogli brez: Maske na robčku za lepo kožo.

Strelec

23. november – 21. december

Ljubezen

Ljubezen bo razburkano in nemirno polje strasti, najmanj, kar lahko rečemo, je, da pričakujte nepričakovano, pa naj bo v dobrem ali slabem. Obstaja velika verjetnost, da se hitro zaljubite in še hitreje odljubite, zato delajte načrte sproti. Če ste na začetku novega odnosa, se bodo stvari sproti sestavljale in razstavljale, dokler se tega ne boste naveličali, kar bo verjetno pozno jeseni, ko bo vaš vladar Jupiter prestopil v Škorpijona in ne bo več prostora za slepomišenje. Za erotične igrice da, za meglo ne! Sicer pa si kljub adrenalinu ne boste dovolili, da vam čustva zameglijo jasno presojo pri drugih stvareh.

Kariera

Leto 2017 vas bo streznilo in zresnilo, določili si boste nove cilje in nove prioritete, ki jih boste vztrajno dosegali, pri tem pa celo ne boste ubirali bližnjic. Na obzorju se lahko pojavi nova služba ali novi nadrejeni, v vsakem primeru boste morali pokazati vse, kar znate, zelo pomembno je tudi, da razširite krog poslovnih znancev in da vas opazijo ljudje na pomembnih položajih. Naveze, ki jih boste zdaj stkali, bodo dolgotrajne narave in vam bodo prinašale dobiček.

V letu 2017 ne boste mogli brez: Dobrih koncertov priljubljenih glasbenikov.

Kozorog

22. december – 20. januar

Ljubezen

Bodite pripravljeni, da boste ljubezen našli tam, kjer jo najmanj pričakujete. Najverjetneje med znanci in prijatelji, o katerih se vam zdi, da že vse veste, a glej ga, zlomka, nekdo vas lahko preseneti. Če ste samski, idealno, če ste vezani, pa bo skušnjava morda velika in ima lahko ne glede na to, kaj storite, dolgoročni vpliv. Seveda to velja bolj za tiste kozoroginje, pri katerih v razmerju že škriplje. Iskrica v ljubezni lahko, le kje drugod, preskoči tudi na delovnem mestu ali v drugih poslovnih krogih. Če ste zadovoljni s tem, kar imate, pa si večkrat vzemite čas za partnerja in takrat pozabite na službo, otroke, neplačane račune ... To ni samo predlog, ampak ukaz.

Kariera

Čeprav bi najraje vse postorili sami in si tudi lastili vse zasluge za to, se boste morali letos naučiti sodelovanja z drugimi, pa čeprav to pomeni, da ne boste vsak hip glavni. Proti koncu leta se boste spet osamosvojili, in namesto da bi se povezovali, boste raje izkoristili poznanstva z ljudmi na položajih. Vse leto pa morate paziti na svoj hrbet, kajti našli se bodo ljudje, ki vam bodo hoteli škoditi, zato pazite na ugled – in na stres, ki ga škodoželjnost spremlja.

V letu 2017 ne boste mogli brez: Crkljanja kosmatincev, pa naj gre za moškega, psa ali mačka. Že imate svojega?

Vodnar

21. januar – 18. februar

Ljubezen

Saj veste, da niste najbolj vsakdanja oseba, in še bolj samosvoji boste postali. Hoteli se boste izražati, kot vam je všeč, in početi tisto, kar si res želite, to pa lahko pri partnerju vzbudi skrb, strah ali zamero. Vsekakor bo moral (p)ostati strpen, sicer vama prepiri, ki se bodo vrstili, ne uidejo. Če ste na pragu novega odnosa, pa je sploh pomembno, da vaša simpatija že zdaj ve, s kom ima opravka, da vas ne bo želela pozneje spreminjati. Marsikatero dolgoletno prijateljstvo se lahko čez noč vname v strastno razmerje, kar je za vas, ki cenite tovarištvo, zelo lepo izhodišče za skupno prihodnost.

Kariera

Čakajo vas poslovne poti, povezane s tujino, kar nekaj vodnark pa se bo odločilo za vrnitev v šolske klopi in nadgradnjo izobrazbe, kar posledično sproža nove karierne priložnosti in možnost večjega zaslužka. Do večje spremembe bo prišlo oktobra, morda bodo nadrejeni od vas zahtevali več in bo vaše delo bolj zahtevno, vendar je to tudi priložnost, da pokažete, iz kakšnega testa ste in kaj zmorete. Dokler vam, seveda, puščajo dovolj ustvarjalne svobode, sicer jo lahko popihate drugam.

V letu 2017 ne boste mogli brez: Vsakodnevne meditacije po lastni izbiri.

Ribi

19. februar – 20. marec

Ljubezen

Tudi za ljubezen si je treba znati vzeti čas, in to je lekcija, ki se je morate letos naučiti. Ni pomembno, da ste popolni v odnosu, ampak da ste prisotni z dušo in telesom, vi pa ves čas razmišljate, koliko dela vas še čaka. Vseeno vam Jupiter zagotavlja zelo pestro spolno življenje, ki ga boste obogatili z novimi domislicami, sramežljivosti vsekakor ne boste poznali. Samskim ribicam se lahko mimogrede zgodi strastno razmerje, ki sprva temelji na seksu, proti koncu leta pa se bo pokazalo, ali je to dovolj za resen partnerski odnos.

Kariera

Bolj ko vse drugo bosta letos pomembna kariera in vaše mesto v poslovnem svetu. Dela si boste nakopali čez glavo, težili boste k popolnosti in grozi vam, da ne boste nikoli zadovoljni sami s seboj. Popolnosti ni, poleg tega ste preveč kreativni, da bi se lahko ukvarjali z malenkostmi. Tisti, ki bodo prepoznali vašo nadarjenost, se bodo še kako potrudili, da vas dobijo v svoje vrste. Finančno vas lahko letos večkrat zanese v ekstreme, zato se obvladajte, če ne želite dodatnih težav.

V letu 2017 ne boste mogli brez: Seksi škornjev. Obuta mačka, mijav!

Najbolj brano