Elle horoskop: Kaj vam napovedujejo zvezde v septembru 2016?

Elle septembrski horoskop razkriva, kaj vam je namenjeno na področju ljubezni, zdravja in kariere. Preberite.

Lifestyle, 19. 9. 2016
Elle horoskop: Kaj vam napovedujejo zvezde v septembru 2016? - Foto: Profimedia

Devica

24. avg.–23. sep.

Ne morete več odlašati, morali se boste odločiti, okolica ne more tako dolgo čakati na vas. Naveličali so se vaših obljub, da bo pravi čas že pokazal rešitve, a ta čas nikoli ne pride. Zdaj je trenutek, ko morate resno zagristi v jabolko dejanj. Potrpite, že ta mesec boste lahko slavili svojo pogumno odločitev. Če se odpravljate na počitnice, ste lahko mirni, uživali boste in si našli dobro družbo.

Tehtnica

24. sep .–23. okt.

Bi si drznili narediti kaj tveganega, nekaj neobičajnega za vas? Verjetno le v dobri družbi. V naslednjih tednih lahko pričakujete, da vas bo vleklo v družbo osebe, ki se zna v trenutku odmakniti, se od vas izolirati, vi pa se lahko počutite izkoriščene. Ne pustite se zmesti, raje poslušajte svojo intuicijo, ki vam bo vedno zagotovila pravo izbiro. Pazite nase.

Škorpijon

24. okt.–22. nov.

Uživate v svojem življenju? Izpolnjuje vaše želje in cilje ali je le nabor ljudi in stvari, ki vas, namesto da bi v vaše življenje vnašali smisel in radost, obremenjujejo? Mogoče je čas, da se jih znebite, da odstranite vse nepotrebno iz svojega življenja in se osredotočite na peščico tistega in tistih, ki vas razveseljujejo. Sezite po najboljšem in ne sklepajte kompromisov.

Strelec

23. nov.–21. dec.

Prehodi med obdobji v življenju se včasih vlečejo več tednov, včasih tudi nekaj mesecev. A tokrat bo vaš korak nenaden in presenetljiv, kot bi skozi čudežna vrata stopili v nov svet. Ne gre le za prebolevanje, ampak tudi za napredovanje in izboljšanje vsakdana. Previdnost ni nikoli odveč, a najhujše je že za vami, zato se lahko sprostite.

Kozorog

22. dec.–20. jan.

Prebolevanje čustvenega odnosa nikoli ni lahko ali prijetno, a to morate storiti. Prej vas nerazrešena čustva niso motila, zdaj pa se za vas pripravlja nekaj novega, zato se vprašajte, katera pot vas bo vodila k miru in katera vas bo od njega oddaljila. A bodite potrpežljivi in ne poskušajte izsiliti dogodkov. Pošljite svojo željo v vesolje in se prepustite toku dogodkov.

Vodnar

21. jan .–18. feb.

Noben prvi poskus ni popoln, včasih potrebuje nekaj popravil in prilagoditev. To ste se naučili že na začetku leta. Vaša nepopolna situacija je za nekaj časa obstala in ni videla napredka. Zdaj, več kot pol leta pozneje, imate možnost za nekaj sprememb. Se sprašujete, ali je po tolikem času, ko ste se situacije že navadili, stvari sploh vredno spreminjati? Seveda je.

Ribi

19. feb.–20. mar.

Zdi se, da neko prijateljstvo, čeprav dobro in prijetno, počasi ugaša. Bi morali biti potrpežljivi in počakati na razplet ali si priznati, da se je vez pretrgala, in se obrniti stran? Nič od tega. Prevzemite nadzor in prijateljstvo usmerite na pot, po kateri želite, da se pelje. Mogoče pa se vam bo zaradi tega odprlo novo okno v ljubezni. Imate že nekoga v mislih, kajne?

Oven

21. mar.–20. apr.

Velikemu problemu se izogibate že od začetka leta. Premišljevali ste že o njem, ga raziskovali, se umaknili, ga še enkrat pregledali in na koncu ignorirali več mesecev. Zdaj se morate z njim soočiti in ga premagati. Iz nekega razloga ste se prepričali, da težavi niste kos, ampak to zagotovo ne drži. In tisto, kar potrebujete, je pozitiven pristop, do vsega. In vse bo lažje.

Bik

21. apr.–21. maj

Se vam zdi, da se takoj, ko se odločite za nekaj ali nekoga, nemudoma pojavi boljša alternativa? Morda je to zgolj preizkušnja, da začnete zaupati svojim odločitvam. Če druga možnost vendarle noče zapustiti vaših misli, pa ponovno premislite, lahko se odločite drugače. Odgovor, ki ga iščete, boste lažje našli, če si boste vzeli kakšen dan ali dva le zase.

Dvojčka

22. maj–21. jun.

Pridobili ste si prednost, zato vztrajajte na začeti poti. Naslednji tedni vam morda ne bodo nudili najboljših možnosti, a vse, kar boste postorili, se vam bo obrestovalo. To je tudi čas, da se posvetite zaprtim vprašanjem in dvomom, jih raziščete in naredite načrt za jesenske odločitve. Jesen vam bo prinesla vznemirljive odločitve, lahko tudi novo delovno usmerjenost, samskim pa se nasmiha romantično snidenje.

Rak

22. jun. –23. jul.

Po mesecih praznine se bo vse obrnilo. Vaše zasebno življenje mora biti vaša prioriteta, zato usmerite pozornost na globlja prijateljstva in partnerstvo. Bodite dosledni, zastavili si boste jasne in odločne cilje, ne odstopajte od začrtanega. Ta mesec je naklonjen vaši kreativnosti, zato boste zmogli reševati zaplete, tudi stare uganke, na katere ste že pozabili. Ne obupavajte v ljubezni, lahko se obudijo stare romance.

Lev

24. jul. –23. avg.

Vse poti so vam odprte, nič še ni dorečeno, zato je mogoče vse. Mučil vas bo strah pred napačnimi odločitvami, vendar boste zbrali svoje levje moči, objeli vse neznano ter padli radostni spremembi v naročje. Opustite vse stare zamere, tako boste svoje ideje lažje uresničili. Pazite na odnose doma, ne pozabite na svoje drage in jih razveselite z drobno pozornostjo, pogrešajo vas.

Preberite še: 7 stvari, ki jih ni pametno objavljati na družbenih omrežjih in Dokler naju moški ne loči

Priporočamo tudi: VIDEO: Miley Cyrus, je to res tvoj glas?!? in Ne boš verjela, kaj te lahko dela zelo nesrečno

Najbolj brano