Elle horoskop: Kaj vam napovedujejo zvezde v OKTOBRU 2016?

Vas zanima, ali bo prihajajoče obdobje za vas eno od boljših v tem letu za nove začetke in zaključke? Bodo zvezde podporne vašim željam?

Lifestyle, 15. 10. 2016
Elle horoskop: Kaj vam napovedujejo zvezde v OKTOBRU 2016? - Foto: Profimedia

Tehtnica

24. sep.–23. okt.

Nič ni narobe, če se za dan ali dva umaknete in si vzamete prosto. Prihajajoče obdobje bo eno od boljših v tem letu za nove začetke in zaključke. Lahko boste opazili spremenjene odnose, zato spremenite tudi svoj pogled nase in na druge. Pomislite, morda komu dolgujete opravičilo. Ker je dober čas za spremembe, je dobro, da preverite vse možnosti in sprejmete odločitve, ki bodo podpirale vaše želje.

Škorpijon

24. okt.–22. nov.

Zadnje čase vas polnijo občutki svobode in olajšanja, hkrati pa prežite na napad skrite nevarnosti. Izbrali boste novo smer, posvetite se ji z vso močjo, uspelo vam bo. Čas je pravi za nove ideje in dogodke. Izkoristite svoje znanje, svetujte drugim, vaša pomoč je vedno dobrodošla. Ne pozabite na ljubezen in partnerja, lahko se počuti postavljenega na stranski tir, kar bi ogrozilo vajino zvezo.

Strelec

23. nov.–21. dec.

V naslednjih tednih se boste počutili, kot da stanje zamujate za nekaj ur, kot bi zamudili na letalo, ki pa je žal odpeljalo tudi vašo prtljago. Toliko vsega morate postoriti v tako kratkem času in še več, naložili vam bodo nove obveznosti. Vam bo uspelo? Bo, če boste le sami zvesto upočasnili proces aktivnosti in sprejeli spoznanje, da je na koncu koncev za vse poskrbljeno.

Kozorog

22. dec .–20. jan.

So dnevi, ko z lahkoto stopite na novo pot, več pa je dni, ko ne najdete poguma za spremembe. Preprosto gre za to, da ste v pravem trenutku na pravem mestu. Sami veste, da ste vedno tam, kjer morate biti, le zmanjka vam moči za zadnji korak. Spoznajte, da ne morete imeti načrta za vsakega od njih. Pustite negotovost, strah, skrbi za seboj, kljub temu boste na pravi poti. Najslabše je že za vami.

Vodnar

21. jan.–18. feb.

Znašli ste se v situaciji, ko sem vam ponujena rešitev zdi zanimiva, hkrati pa se z njo ne strinjate. Preveč analiziranja uničuje vaša čustva, lahko tudi vaše ljubezensko razmerje. V prihodnjih tednih bo priložnost, da izrazite svoja resnična čustva in hrepenenja, zagrabite jo brez analiz in vesolje bo poskrbelo, da se zgodi najboljše za vas. V poslu se osredotočite na pozitivne odločitve in ohranjajte stik s pozitivnimi ljudmi.

Ribi

19. feb.–20. mar.

Kar zadeva ljubezenska razmerja, ste že skoraj obupali, a jesen vam pripravlja presenečenje z novo možnostjo, ki se lahko razvije v karkoli boste želeli. Če si boste želeli nove zveze, jo boste uresničili. Izpustite čustva, predajte se jim in uživajte. Ne potrebujete odločitve, zgolj prepuščanje očarljivim in romantičnim trenutkom osebe, ki je v vašem srcu na posebnem mestu. Koristilo bo tudi poslovnim odločitvam.

Oven

21. mar.–20. apr.

Ne dopustite, da se ponovijo stare zgodbe, z mirnostjo lahko preusmerite tok dogajanja in z zaupanjem sledite svojim željam. Tudi v ljubezni vas vodijo mirne odločitve. Prisluhnite svojim občutkom, ni razlogov za neuspeh. Malo poguma bo koristilo tudi srčnim željam, malo več telesne aktivnosti v jeseni pa vašemu zdravju in tudi delovni zagnanosti. Napredovanje pride nekoliko pozneje.

Bik

21. apr.–21. maj

Radi preizkušate nove stvari, vendar vas je na tej poti hkrati vedno strah napak. A prav te vas učijo in vam pomagajo, sprejmite jih kot del življenja. Zagrizite v želeno, z iskrenostjo boste premagali vse ovire. Pomoči ne boste potrebovali, vaša pozitivna razpoloženost bo premagala vse ovire. Če želite, lahko uresničite tudi skrite želje. V ljubezni ukrepajte, zdaj je pravi čas, da zanetite ogenj ali vdahnete novo iskro stari ljubezni.

Dvojčka

22. maj–21. jun.

Vedno se trudite iskati bolj zanimive rešitve, tudi v ljubezni. Partner bo poskušal prevzeti vajeti, ne ovirajte ga, saj vas želi le razbremeniti. Prepustite se, učite se zaupanja, koristilo vam bo tudi v poslu. V tem času lahko izpilite še svoje druge spretnosti in si okrepite samozavest. Preživite več časa zunaj, svež zrak vas pomlaja in navdihuje. V jesenskem času boste nabrali moči za zimske preizkušnje, obeta se napredovanje.

Rak

22. jun.–23. jul.

Vedno znova in znova sprejemate iste odločitve, težko pa se premaknete s točke odločitve k akciji. Ustavljajo vas strah in demoni preteklosti, zamujate pa sedanjost. Opustite kritike, strahove in skrivalnice, začnite že živeti. Pustite nevihte za seboj, ne spopadajte se z gotovimi dejstvi, pustite se dotakniti. Jesen vam lahko odnese težo preteklosti, če se boste le prepustili novi izkušnji, ki ste si jo tako dolgo želeli in pred katero stojite.

Lev

24. jul.–23. avg.

Vedno preizkušate robove možnosti, včasih že prečkate mejo mogočega in dovoljenega, nato obžalujete. Dogodek ali dva vam bosta v prihodnjih dneh pokazala, kje in kako začrtati mejo dopustnega. Ob tem ne boste utrpeli posebne škode, ne bo pa vam bo povsem ugodno. Naj bo to vaš pokazatelj, učitelj, ki vas uči tudi, kako stati za svojimi prepričanji in kako se postaviti zase, ostanite pozitivni.

Devica

24. avg.–23. sep.

Velike spremembe so pred vami, sami jih že slutite, a si zatiskate oči, radi bi ubežali. Se tako le pripravljate na nove čase? Ali morda tiho čakate in upate na najbolje? Nekaj časa še lahko mirujete, odločitev pa boste morali sprejeti. Zadnje mesece ste se veliko razdajali, zdaj je čas, da poskrbite zase in se nagradite. Ohranite dobro voljo in motivacijo, saj lahko sicer hitro pozabite, da ste na prvem mestu vi.

Preberite še: Obarvajte svoj dom v modrih odtenkih in užijte neskončno svežino

Priporočamo tudi članek: Horoskop: Katero družabno omrežje je pisano na kožo tvojemu znamenju? in Astro: Kako tvoje astrološko znamenje vpliva na tvoje ljubezensko življenje?

Najbolj brano