Elle horoskop: Kaj vam napovedujejo zvezde v NOVEMBRU 2016?

Horoskop za november 2016 pravi, da ...

Lifestyle, 21. 11. 2016
Elle horoskop: Kaj vam napovedujejo zvezde v NOVEMBRU 2016? - Foto: Profimedia

Škorpijon

24. okt. – 22. nov.

Morda se sliši čudno, a uspeh vas poleni. Ko so časi dobri, se sprostite, v resnici pa bi se morali gnati še više. Naj vas ležeren mesec brez stresnih situacij nikar ne prelisiči, naslednji dve leti ne boste imeli takšne priložnosti za napredek, kot je pred vami zdaj. Čeprav se vam stoodstotna angažiranost trenutno upira, vas bo stroj ustvarjalnosti potegnil v svoj ritem takoj, ko se boste odločili, da ga zaženete.

Strelec

23. nov. – 21. dec.

Ta stavek ste že slišali: Preprosto resnico je pogosto najteže dojeti. Kaj boste storili, pa je povsem odvisno od vas. Nove stvari vas plašijo in zavlačujete z odločitvijo, ki bi jo morali sprejeti že včeraj. Zakaj se vam zdi to tako težko? Ozrite se okoli! Prijatelji in družina vas spodbujajo, veseli so, da ste končno dobili priložnost. Vseeno naredite tako, kot čutite sami, ne delajte stvari zaradi njih, temveč zaradi sebe. Le odločite se že!

Kozorog

22. dec. – 20. jan.

Vsakdo ve, da imate kozorogi dolgoročne in ambiciozne karierne načrte, ampak vi greste še dlje. Poklicna pot vas pelje vse više in više, tako kot ste predvideli in si želeli. Toda obstaja tudi bolj počasna osebna in v ozadje skrita pot, ki pa bo v naslednjem obdobju začela napredovati. Njen premik vam bo za kratek trenutek spodnesel tla, a suvereni, kot ste, boste takoj našli ravnotežje. Že zdaj se vam svita, kaj boste izbrali, če boste morali izbirati.

Vodnar

21. jan. – 18. feb.

V službi postajate vse bolj priljubljeni. Drugi bi bili zadovoljni, vi pa se počutite neprijetno, saj veste, da trenutno predstavljate vrednote, ki vam morda niti niso najbolj blizu, vzdržujete jih le zaradi vljudnosti in sentimentalnosti. Morda je čas, da spomnite ljudi, da ste po srcu za korenite in revolucionarne spremembe. Vseeno jim to sporočite na premišljen in nežen način; če bi ravnali drugače, bi si pridobili preveč sovražnikov v prekratkem času.

Ribi

19. feb. – 20. mar.

Ribice so zelo občutljive za spremembe okoli sebe in se hitro umaknejo že ob najmanjšem občutku neugodja. Naj vas opozorimo, da bo mesec pred vami lahko zelo bučen in zmeden. Ne skrbite preveč, ta preobrat v poteku stvari je ne glede na vse dober za vas in na vašo srečo tudi kratkotrajnega roka. Vse se bo kmalu umirilo, vi pa boste lahko zopet brezskrbno zaplavali v svojem mirnem toku, tako kot ste navajeni.

Oven

21. mar. – 20. apr.

Po dolgih mesecih imate končno spet nadzor. Za kar niste imeli dovolj energije prej, boste storili zdaj. Zelo vas mami, da bi analizirali situacijo, ki se je za vas slabo iztekla, in premislili, kaj bi morali storiti – toda na ta način se ne boste nikoli naučili iz preteklih napak. Najbolje bo, da na vse pozabite in začnete raje nekaj popolnoma novega.

Bik

21. apr. – 21. maj

Zaljubljeni ste in preveva vas strast, zato bo to v vašem življenju naslednjih nekaj tednov najbolj pomembno. Pa vendar poskusite ostati trezni: ste zaljubljeni v osebo ali le v občutek, ki jo prinaša ljubezen? Dobro premislite, kaj vam bo po začetnem drhtenju ostalo v rokah! Spomnite se, v ljubezenskem transu se vam je že večkrat zgodilo, da ste namesto v razmerju končali s čustvenim mačkom.

Dvojčka

22. maj. – 21. jun.

Ste v najboljši fazi leta! Spoznali ste nove in zanimive ljudi, s katerimi se lahko pogovarjate o svojih najbolj norih idejah. In vsak dan jahate na čudovitem valu kreativnosti, ki kar ne pojenja. Izkoristitega, dokler traja, le ostrim čerem se modro ognite. Najboljše od vsega pa je, da v vseh teh aktivnostih najdete tudi dovolj časa, da ste kos potencialno zelo pomembnemu dogodku v svojem življenju.

Rak

22. jun. – 23. jul.

Za vas sicer povsem nenavadno, a vaša dejanja so vas pripeljala povsem v ospredje, naravnost pod žaromete. Vaša zavest zaradi nastale situacije protestira in vam pravi, da to ni prav. Trenutno ste povsem zmedeni in ne veste prav dobro, kako naprej. Kar nekaj časa bo trajalo, da boste ugotovili, da so komentarji pozitivni in da vas ljudje okoli vas podpirajo. Otresite se bremena negotovosti in najdite tisto potrebno samozavest, ki se skriva globoko v vas.

Lev

24. jul. – 23. avg.

Po naravi ste intenzivno trmasti. Potiskate in potiskate, in če vam ne uspe, poiščete orožje, ki bo morda povzročilo celo nenamerno koleteralno škodo. A poglejte resnici v oči, takšni pač ste. Kar se za vas v praksi izkaže za dobro, za druge pa slabo, vas čustveno sploh ne prizadene. Lepo je biti vztrajen, vendar bi bil že skrajni čas, da mislite na druge in stvari uredite nežno in z občutkom. Vaš največji sovražnik je nepotrpežljivost, in ne pomanjkanje moči, kot mislite.

Devica

24. avg. – 23. sep.

Čas je, da požanjete, kar ste zasadili. Prav ste imeli, da ste se držali nazaj, ko niste bili prepričani, kako se bo zadeva razvila, zdaj pa, ko lahko jasno vidite, kaj se dogaja, je čas, da si začnete prizadevati za prvo mesto. Proti koncu novembra vam bo nekdo ponudil koristno ponudbo. Ne premišljujte preveč, vzemite jo, dokler je na voljo. Z urejanjem in predalčkanjem misli se boste ukvarjali takrat, ko bo to res potrebno.

Tehtnica

24. sep. – 23. okt.

Nekateri vztrajajo, da je zanje dobro le najboljše, in to tudi dobijo. Drugi, ki so bolj podobni vam, pa sprejmejo vse, karkoli jim dajo, in se nad tem ne pritužujejo. Visoka strpnost je super, ampak zdaj si le vzemite tisto, kar si dejansko zaslužite, in naj vas nikar ne najeda slaba vest, če se za to niti malo niste potrudili! Zavrnite vse, kar ne ustreza tistemu, česar si resnično želite, in to je vsa filozofija, ki ji morate slediti.

Najbolj brano