Doživite nepozabno poletje v Londonu

Mestni oddih bo tako še boljši. 

Lifestyle, 29. 6. 2019
Doživite nepozabno poletje v Londonu - Foto: Promocijsko gradivo, Profimedia

London je ena izmed najbolj priljubljenih destinacij, tokrat pa vam bomo namignili, kako je vaše doživetje še bolj nepozabno. Če razmišljate, da bi si privoščili krajši mestni oddih, bo to kot nalašč za vas. 

Julija v Londonu poteka festival British Summer Time. Hyde park se v tem času spremeni v koncertno prizorišče, ki ga ne boste zlahka pozabili. Dogajanje bo potekalo od 5. do 7. julija in od 13. do 14. julija

Nastopil bodo največja glasbena imena 

Nastopila bodo mnoga znana imena, kot so Celine Dion, Barbra Streisand, Robbie Williams, Stevie Wonder, Florence + The Machine in še mnogi drugi. 

Teden dogajanja

Aktivnosti pa bodo potekale tudi med tednom med dvema vikendoma od 8. do 11. julija. Obiskovalci bodo lahko obiskali razne delavnice, nastope in drugo dogajanje. Med najbolj zanimivimi bodo joga in dihalne vaje z Lululemon, Doživetje Premier League s Coca-Colo, največji festival Craft piva na prostem v Veliki Britaniji, Delavnice osredotočenosti s Gelongon Thubtenom in še več žive glasbe v sodelovanju z Westminstrsko univerzo in BIMM London. 

Fotografije: Profiemdia, BST gradivo 

Preberite še: 7 top festivalov v Evropi, ki jih morate obiskati vsaj enkrat v življenju

Priporočamo tudi: 5 nasvetov, kako se naličiti za poletni festival

Najbolj brano