Zdravnike skrbi kraljičino zdravje: Na Balmoralu ostaja pod zdravniškim nadzorom, medtem ko njena družina hiti k njej, da bi ji stala ob strani

8. 9. 2022
Zdravnike skrbi kraljičino zdravje: Na Balmoralu ostaja pod zdravniškim nadzorom, medtem ko njena družina hiti k njej, da bi ji stala ob strani (foto: Profimedia)
Profimedia

Charles, William in kraljičina ožja družina so se odpravili na Balmoral, da bi bili ob njeni postelji, medtem ko "zaskrbljeni" zdravniki nadzorujejo njeno stanje, novico pa so sporočili predsednici vlade med njeno izjavo o energetskem reševanju. Njeno zdravstveno stanje je resno ...

Zdravniki so zaskrbljeni glede zdravja britanske kraljice Elizabete II.. Iz Buckinghamske palače so sporočili, da je 96-letna monarhinja pod zdravniškim nadzorom.

"Po ponovni oceni zjutraj so zdravniki izrazili zaskrbljenost zaradi zdravja njene visokosti ter priporočili, da ostane pod zdravniškim nadzorom," piše v sporočilu iz palače.

Izjava o kraljičinem zdravju je izjemno redka in kaže na to, da so razmere zelo resne. Zaskrbljujoče je tudi to, da so vsi njeni otroci in princ William že tam ali pa so na poti.

Družino obvestili o njenem zdravju

Dodali so, da se kraljica počuti dobro in ostaja na dvorcu Balmoral na Škotskem, njena družina pa je obveščena. Prestolonaslednik princ Charles naj bi že bil na poti v Balmoral, prav tako njegov sin in kraljičin vnuk princ William.

Pred nekaj dnevi je bila še v redu

Elizabeta II., ki je v zadnjem letu zaradi težav s hojo odpovedala udeležbo na več dogodkih, je 6. septembra na Škotskem sprejela odstop nekdanjega premierja Borisa Johnsona in za novo premierko imenovala Liz Truss.

Ta je že sporočila, da je vsa država globoko zaskrbljena zaradi novice iz Buckinghamske palače.

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kraljica Elizabeta II. poklicala Kate in Williama, ker sta prekršila ta protokol

Priporočamo tudi: Vsakodnevni obiski princa Charlesa pri kraljici vzbujajo skrb

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk