Zakaj se Kate Middleton počuti izdano s strani princa Harryja?

Po Netflixovem dokumentarcu o Harryju in Meghan se je Kate počutila "izdano".

Zakaj se Kate Middleton počuti izdano s strani princa Harryja? - Foto: Profimedia

Ne moremo reči, da Kate ni vsaj poskusila. Nazadnje je bilo to na pogrebu princa Philipa, ko so vsi upali, da se bosta Harry in William vsaj pogovorila, ona pa je izkoristila trenutek in prebila led. Preden so bili fantastični štirje, so bili z Williamom in Harryjem fantastični trije. Harry in Kate sta bila dolgo časa v odličnem odnosu: ko je začela hoditi z Williamom, je bil še zelo mlad, leta 2010 pa je Harry celo izjavil: "Vedno sem si želel sestro in zdaj jo imam." Zdi se, da se valižanska princesa počuti "izdano" od svojega svaka, in morda ima za to svoje razloge. 

Odkar sta se Harry in Meghan spopadla s kraljevo družino, se je dinamika med njima hitro spremenila. Odnosi so se zaostrili ne le med princema, temveč tudi med Susseškima in Kate. Britanski tisk je na vse pretege primerjal Middletonovo in Marklejevo, Meghan pa je še okrepila svojo igro in Oprah Winfrey povedala, da naj bi jo Kate v dneh pred poroko spravila v jok zaradi prepira o oblekah za družice. Kaj pa razmerje med Kate in Harryjem? "Kate se počuti prizadeto in izdano, še posebej zato, ker sta si bila s Harryjem zelo blizu," je vir pojasnil tedniku Us Weekly.

Očitno je bila pika na i dokumentarec zakoncev Sussex na Netflixu, v katerem je Harry med drugim obtožil starejšega brata, da je prekršil domnevni "dogovor", da novinarjem ne bosta razkrivala zgodb drug o drugem. Harry je tudi dejal, da je njegov odhod iz Anglije povzročil razkol med njima, in po njegovem tonu se trenutno zdi, da je malo upanja za spravo. O tem, kaj to pomeni za Kate, se vedno govori le malo, vendar nekateri trdijo, da bo princesa kmalu povedala svojo plat zgodbe. Vendar se zdi, da Middletonova za zdaj ohranja svoj miren nasmeh, saj je odločena trdo delati, biti dober zgled in skrbno skrivati morebitna negativna čustva. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zimska manikira Jennifer Lopez osvaja trende: Namesto standardnih rdečih odtenkov to silvestrovo izberite Candy Cane

Priporočamo tudi: Najbolj nepozabne pričeske princese Diane, ki vas bodo vrnile v preteklost: Oglejte si ikonični slog, ki ga je pokojna princesa ohranjala skozi leta

Najbolj brano