Vsi govorijo o skrivni poroki Jennifer Lopez in Bena Afflecka: Oglejte si podrobnosti romantične slovesnosti ob jezeru

Po navedbah virov sta se Jennifer Lopez in Ben Affleck poročila pred dnevi v hotelu The Ritz-Carlton.

Vsi govorijo o skrivni poroki Jennifer Lopez in Bena Afflecka: Oglejte si podrobnosti romantične slovesnosti ob jezeru - Foto: Profimedia

Te dni tuji mediji ugibajo, da naj bi se Jennifer Lopez poročila s hollywoodskim igralcem Benom Affleckom na zasebni slovesnosti. Slavni par, ki je po 20 letih obnovil svojo zvezo, se je pred kratkim zaročil, zdaj pa se navaja, da sta se poročila. Za ta pomemben dan sta Jennifer in Ben izbrala pravljično lokacijo, skrito pred radovednimi očmi in medijsko pozornostjo.

To je hotel Ritz-Reynolds, obdan z bujnimi krošnjami dreves s fantastičnim razgledom na jezero Oconee v zvezdni državi Georgia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Ritz-Carlton, Lake Oconee (@ritzcarltonreynoldslakeoconee)

Fotografije s slovesnosti javnosti še niso dostopne, ugiba pa se, da ju je par prodal reviji, ki jih bo ekskluzivno objavila v naslednjih dneh. 

Prav tako ni znan seznam gostov, omenja pa se, da je bil med njimi nekdanji mož latino dive - Marc Anthony, s katerim sta še vedno prijatelja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Ritz-Carlton, Lake Oconee (@ritzcarltonreynoldslakeoconee)

Mnogi so komentirali, da je "Beniffer" ponovil "scenarij" izpred skoraj 20 let, ko sta zavajala medije, da bi ohranila poročno skrivnost. Takrat sta organizirala celo statista, ki bi igrala Bena in Jennifer, medtem ko bi usodno rečela "da" na drugi lokaciji.

Žal je zaradi prevelikega pritiska njuna zveza razpadla le 4 dni pred poroko. Zdaj se govori, da sta tokrat uzpeljala celotno zgodbo do konca, in to veliko bolje kot prvič.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kim Cattrall osupljiva v najbolj zapeljivih enodelnih kopalkah. Tudi vas spominja na Samantho Jones?

Priporočamo tudi: Vojvodinja Camilla si je za praznovanje platinastega jubileja oblačila izposodila od princa Charlesa - in tega nihče ni opazil!

Najbolj brano