Videoposnetek Kate Middleton povzročil internetno senzacijo: To je njena skrivnost, da je na fotografijah vedno videti odlično

Videoposnetek Kate Middleton, na katerem je pokazala enega od svojih skritih talentov, je zaokrožil po družbenih medijih.

Videoposnetek Kate Middleton povzročil internetno senzacijo: To je njena skrivnost, da je na fotografijah vedno videti odlično - Foto: Profimedia

Kate Middleton se je med obiskom v Kopenhagnu februarja lani srečala z danskoprinceso Mary in dansko kraljico Margrethe II. Srečanje so mediji ovekovečili na fotografijah in videoposnetkih. V enem od posnetkov je videti, kako danska kraljica nagovarja valižansko princeso, naj se ji približa. Kate Middleton se ji je prefinjeno približala s komaj opaznim zdrsom pete in prstov. 

Videoposnetek je 24. aprila delil uporabnik TikToka @theroyalwatcher in ima že skoraj dva milijona ogledov. Uporabniki so videoposnetek hitro poimenovali "Princess Shuffle", kar se nanaša na shuffle, ples, za katerega so značilni zelo hitri gibi nog.

@the.royal.watcher #fyp #katemiddleton #katemiddletonstyle #princessofwales #princewilliam #williamandkate #coronation #royalfamily #princess ♬ sonido original - Chuy Gabriel JP

Prvo samostojno potovanje po letu 2017

Poleg tega zdaj že viralnega trenutka je potovanje Kate Middleton v Kopenhagnu pomenilo njeno prvo samostojno potovanje v tujino po letu 2017. Med obiskom se je ustavila pri projektu za duševno zdravje dojenčkov (CIMHP), katerega cilj je spodbujati zdrave odnose med dojenčki in njihovimi starši. V izjavi Kensingtonske palače so zapisali, da je potovanje princesi omogočilo, da si je ogledala, kako je Danska "ustvarila kulturo razvoja v zgodnjem otroštvu, zlasti kako poleg telesnega zdravja spodbuja tudi duševno blagostanje dojenčkov in kako v prvih petih letih življenja izkorišča moč narave, odnosov in igrivega učenja,".

Kate Middleton je močno zavezana zgodnjemu otroštvu in velikokrat uradno obišče vrtce in specializirane centre. Vojvodinja valižanska je junija 2021 zagnala tudi lasten projekt za varstvo otrok, Center kraljeve fundacije za zgodnje otroštvo (Royal Foundation Centre for Early Childhood).

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je najbolj nadležno nebesno znamenje: Ga imate v svojem življenju?

Priporočamo tudi: Pričeska kraljice Camille in njenih spremljevalk močno zaznamovala kronanje Charlesa III.: Ali dogodek nakazuje začetek nove "it" pričeske?

Prisluhnite novemu ELLE podkastu z Leo Pisani:

Najbolj brano