Velik dan v družini princa Harryja in Meghan Markle! Princesa Lilibet praznuje svoj 3. rojstni dan

4. 6. 2024
Velik dan v družini princa Harryja in Meghan Markle! Princesa Lilibet praznuje svoj 3. rojstni dan (foto: Profimedia)
Profimedia

Meghan in Harry sta na svojem domu v Kaliforniji gostila rojstnodnevno zabavo za družinske člane in prijatelje.

Vsi starši svoj tedenski in mesečni urnik prilagajajo obveznostim in dejavnostim svojih otrok, tudi pobegli britanski princ Harry in njegova žena Meghan Markle. In praznovanje rojstnih dni njunih otrok, sina Archieja in hčerke Lilibet, je v tem kontekstu njihova absolutna prioriteta.

Njuna mala princeska Lilibet 4. junija praznuje svoj tretji rojstni dan, njeno praznovanje pa se je začelo prejšnji konec tedna. V družinski hiši v Montecitu v Kaliforniji so se zbrali prijatelji, člani Meghanine družine in slavljenkini prijatelji iz soseske in bližnjega parka, kjer uživajo v skupni igri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry (@princeharryofengland)

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor je rojena Američanka, novico o njenem rojstvu pa so uradno potrdili na spletni strani fundacije Archewell, ki sta jo po selitvi iz Velike Britanije leta 2020 v ZDA ustanovila njena starša, princ Harry in Meghan Markle. Lilibet je prva kraljeva dojenčica, ki se je rodila v ZDA, ime pa je dobila po vzdevku svoje prababice, kraljice Elizabete II., srednje ime pa je dobila v čast in večen spomin na svojo babico, nikoli obžalovano princeso Diano, ljudsko princeso in mati princa Harryja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry (@princeharryofengland)

Kot je znano, starši svoje male princeske nikoli ne kličejo s polnim imenom, razen ko jih razjezi, temveč z vzdevkom Lili, in kot so zapisali v obvestilu ob rojstvu hčerkice - z rojstvom sina sta postala starša, mama in oče, po rojstvu hčerke pa prava družina.

Mala Lilibet je svoj prvi rojstni dan praznovala v Frogmore Cottage v Veliki Britaniji, saj je celotna družina junija 2022 prispela v London na praznovanje platinastega jubileja njene prababice, kraljice Elizabete II. Delček vzdušja s praznovanja Lilibetinega prvega rojstnega dne so posneli in prikazali v Netflixovem dokumentarcu "Harry & Meghan", londonska slaščičarka Claire Ptak pa je razkrila, da je Lilibetino rojstnodnevno torto pripravila iz enakih sestavin, kot jih je uporabila za poroko svojih staršev. torta. Kremo je naredila iz limone in bezga, oblogo iz maslene in jagodne kreme pa je odkrila lastnica londonske slaščičarne Violet Cakes, ki je Lilibetino torto okrasila z rožnatimi potonikami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry (@princeharryofengland)

Da sta otroka njuna glavna skrb, sta zakonca pokazala na nedavni uradni poti v Nigerijo, kjer je Meghan Markle razkrila številne zanimive podrobnosti o hčerki Lilibet in sinu Archieju. Med obiskom vrtca v Abuji v Nigeriji je Meghan razkrila, da njena hčerka obožuje ples in je zelo igriva punčka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry (@princeharryofengland)

"Najljubša dejavnost moje Lilibet v vrtcu je zagotovo ples, preprosto obožuje vsako dejavnost, kjer lahko skače naokoli," je povedala. Omenila je tudi, da njen petletni sin Archie uživa v vseh igrah in dejavnostih, ki so kakorkoli povezane z gradnjo. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ujeta v laži: Razkrita laž, ki jo je princesa Diana povedala pred poroko s Charlesom

Priporočamo tudi: Zdravstveno stanje Kate Middleton se je spremenilo: Dosežena je ključna točka, družina se je zbrala okoli nje

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik