Ups, nezvestoba z rdečih preprog

Arnold Schwarzenegger je najbolj aktualen primer, ki dokazuje, da se skoki čez plot dogajajo tudi največjim zvezdnikom.

Ups, nezvestoba z rdečih preprog - Foto: RedDot

Maria Shriver - Arnold Schwarzenegger

Ko so Mario Shriver novembra lani fotografirali s soprogom Arnoldom Schwarzeneggerjem, ni niti slutila, da ji mož že več let laže in jo vara. Šele dva meseca pozneje ji je priznal, da je pred 13 leti spočel zunajzakonskega otroka. Sinovi mami je ime Mildred Baena. Dvajset let je delala kot gospodinja pri družini Schwarzenegger, z Mario pa sta bili celo hkrati noseči!

Tony Parker - Eva Longoria

Konec lanskega oktobra sta se košarkar Tony Parker in ‘razočarana gospodinja’ Eva Longoria skupaj pojavila na nekem dobrodelnem dogodku. Parček je bil videti srečen, a videz včasih pač vara … Razlog za ločitev naj bi bila Erin Barry, soproga Brenta Barryja, Tonyjevega soigralca. Sredi lanskega novembra je Eva po treh letih zakona vložila zahtevo za ločitev in na Twitterju napisala: “Zelo žalostno je, da se s Tonyjem po sedmih skupnih letih ločujeva. Ljubiva se.”

David Boreanaz - Jamie Bergman

Oktobra 2009 so se pojavile prve govorice, maja 2010 pa je priznal – David Boreanaz, zvezdnik serije Kosti, je javno povedal, da že dalj časa vara svojo ženo Jaime Bergman. Njegova odkritost pa ni bila povsem prostovoljna. Skok čez plot je priznal, ker ga je najmanj ena od ljubic poskušala izsiljevati. Pikantno je predvsem to, da je ena od žensk, s katerimi je imel David razmerje, Rachel Uchitel, starleta, s katero je čez plot skakal tudi zvezdnik golfa Tiger Woods. Jaime pa je še posebej prizadelo to, da jo je njen najdražji z Rachel varal, ko je bila noseča.

Sandra Bullock - Jesse James

Kmalu po osvojenem oskarju Sandre Bullock je na površje priplavala informacija, da jo njen mož Jesse James že nekaj tednov vara z drugo žensko. Igralka je takoj, ko je to izvedela, pobrala kovčke in se izselila iz skupne hiše. Odpovedala je tudi nastope v okviru evropske promocije svojega filma Zgodba o prvaku. Jesse je imel daljšo afero z Michelle McGee, tetoviranim modelom, znanim tudi pod vzdevkom Bombshell. Michelle je izjavila, da je Jamesa spoznala, ko je hotela pozirati za njegovo znano motoristično delavnico. Na Sandrino žalost pa ni ostalo le pri poslovnem sodelovanju.

Mark Owen - Emma Ferguson

Glasbenik Mark Owen, znan kot član fantovske skupine Take That, je zelo izčrpno spregovoril o svojih spodrsljajih. V nekem intervjuju je razkril, da svojo soprogo Emmo Ferguson vara že od samega začetka razmerja. Privoščil si je eno dolgoletno afero in številna razmerja za eno noč.

Cherly Cole - Ashley Cole

Tudi pevka Cheryl Cole ni imela pojma o tem, da ji njen mož, nogometaš Ashley Cole, ni zvest. Zdaj se Ashley na vse pretege trudi, da bi se žena vrnila v njegovem objem, in menda mu kar dobro kaže.

Tiger Woods- Elin Nordegren

Afere zvezdnika golfa Tigerja Woodsa so dvignile ogromno prahu in so ga stale zakon ter imidž čistuna. Med njegovimi številnimi ljubicami je bila tudi starleta Rachel Uchitel. Tiger in Elin sta se ločila avgusta 2010.

Jennifer Aniston - Brad Pitt

Do oktobra 2005 sta bila Brad Pitt in Jennifer Aniston sanjski zakonski par. Med snemanjem filma Gospod in gospa Smith pa je Brad spoznal usodno žensko … Ta usodna ženska je seveda Angelina Jolie, s katero je filmski bog lepote še danes.

David Beckham - Victoria Beckham

Slavni nogometaš David Beckham je svojo soprogo Victorio prevaral z osebno asistentko Rebecco Loos, potem pa so se kot gobe po dežju začele pojavljati še številne druge ženske, ki so trdile, da so grele njegovo posteljo. Vse to pa ni bilo dovolj, da bi njegov zakon razpadel.

Jude Law - Sienna Miller

Sestavljala sta tako lep parček, a Jude Law niti med razmerjem s Sienno Miller ni mogel umakniti prstov z drugih žensk. Že drugič se je zgodilo, da je Jude svojo življenjsko sopotnico prevaral z varuško. Pred Sienno ga je zaradi tega prestopka zapustila tudi soproga Sadie Frost.

Ryan Phillippe - Reese Witherspoon

Ryan Phillippe in Reese Witherspoon sta se spoznala na zabavi za njen 21. rojstni dan in se takoj zaljubila. Tudi v tem primeru pa sreča ni trajala večno. Leta 2006 je Ryan spoznal Abbie Cornish, Reese pa je že novembra istega leta vložila zahtevo za ločitev.

Boris Becker - Barbara Feltus

Nemški teniški zvezdnik Boris Becker se je s svojo veliko ljubeznijo Barbaro Feltus poročil 17. decembra 1993, a tudi njemu ni uspelo ostati zvest. Anna, ki je luč sveta ugledala 22. marca 2000, je rezultat njegovega srečanja z Angelo Ermakovo. Zakona z Barbaro je bilo konec 15. januarja 2001.

Hugh Grant - Liz Hurley

Hugh Grant in Liz Hurley sta bila par kar 13 let. In to čeprav jo je Hugh po osmih letih razmerja prevaral s prostitutko. Pri tem so ga zasačili policisti in vse je priplavalo na površje. Ime prodajalke ljubezni, ki je zaslovela zaradi ljubimkanja z Grantom, je Divine Brown.

Billy Bob Thornton - Laura Dern

Potem pa je igralec srečal drugo damo, ki ste jo prav gotovo že kdaj videli ali pa vsaj slišali zanjo. Angelino Jolie, namreč. Angie mu je bila tako všeč, da se je takoj poročil z njo. Laura je pozneje povedala, da se je vrnila s snemanja in doma našla svojega fanta, ki je bil poročen … z drugo.

Ronnie Wood - Jo Wood

Kar 28 let je bila Jo ob svojem Ronnieju Woodu in mu stala ob strani tudi v času največjih ekscesov, povezanih z alkoholom in mamili. Ko je roker spoznal mlado Ekaterino Ivanovo in se zaljubil vanjo, pa je imela vsega dovolj. Zahtevo za ločitev je vložila novembra 2009.

Ivana Trump - Rossan Rubicondi

Ivana se je s 24 let mlajšim modelom Rossanom Rubicondijem poročila aprila 2008, njuna sreča pa je vzdržala le slabih osem mesecev. Razlog za ločitev je bila Belén Rodríguez. Rossano je bil celo tako predrzen, da je svojo Ivano prevaral kar v televizijskem šovu.

Marc Anthony - Dayanara Torres

Mac je bil nekoč zelo srečen s svojo ženo Dayanaro Torres, le pet dni po ločitvi od nje pa se je poročil s pevko in igralko Jennifer Lopez.

P. Diddy - Kimberly Porter

Razmerje Seana Combsa, bolj znanega pod vzdevkom P. Diddy, in Kimberly Porter se je končalo julija 2007, tri mesece pred tem, ko je Sean priznal, da je oče malega Chancea. Dečkova mama pa ni Kimberly, ampak Sarah Chapman.

Ethan Hawk - Uma Thurman

Šušlja se, da je tudi njun zakon razpadel zaradi njegove nezvestobe. Igralec naj bi imel razmerje z varuško Ryan Shawhughes, s katero je zdaj poročen.

Eric Benét- Halle Berry

Glasbenik Eric Benét je pogosto in z veseljem varal svojo ženo Halle Berry. Prišlo je tako daleč, da se je moral celo zdraviti odvisnosti od seksa. Terapija pa ni rešila njunega zakona, ki je razpadel po štirih letih.

Lea

Najbolj brano