Tema: kakšna bo poročna obleka Kate Middleton?

Odkar sta princ William in Kate Middleton sklenila zaroko, se v modnem svetu šušlja predvsem o tem, kdo bo oblikoval nevestino poročno obleko. Slednja mora med kopico drugih reči ustrezati tudi vsem zahtevam kraljevega protokola.

Tema: kakšna bo poročna obleka Kate Middleton? - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Tako, kot je imela princesa Diana svoje najljubše oblikovalce, (ki jim je prav s tem pomagala do svetovne prepoznavnosti) tako lahko tudi Kate naredi veliki preboj za še neuveljavljene britanske oblikovalce, torej jim odpre vrata v širni svet potrošništva ter prepoznavnosti.

Če se spomimo, da je bila obleka Danielle Helayel - Issa, ki jo je Kate nosila na uradni razglasitvi zaroke, takoj razgrabljene, si lahko le zamislimo kaj se bo z godilo po objavi poročnih fotografij.

Krog izbranih oblikovalcev se že močno oži in ta trenutek lahko le ugibamo kdo bo ponosni oblikovalec za nevestino obleko britanske poroke leta.

Morda mlada in še neuveljavljena Alice Temperley? Morda najljubši britanski oblikovalki poročnih oblek Jenny Packham in Amanda Wakeley? Ali pa bo morda to eden od kosov z modne brvi Alexandra mcQueena oz. znamke Erdem? Bo sledila Michelle Obama in izbrala znamko Valentino, ali Oscar de la Renta. Morda zaupala okusu princese Diane, ki je za svoj poročni dan izbrala obleko Brucea Oldfielda?

Je pa večinsko mnenje, da bo Kate zelo verjetno zaupala svoji najljubši ter preverjeni modni oblikovali Danielli Helayel - Issa.

Najbolj brano