Sta princ Harry in Meghan Markle zaskrbljena? O tem govori ena pomembna podrobnost

7. 3. 2023
Sta princ Harry in Meghan Markle zaskrbljena? O tem govori ena pomembna podrobnost (foto: Profimedia)
Profimedia

Princ Harry in Meghan Markle od leta 2020 živita v Montecitu v Kaliforniji. Mirna soseska, ki pa paru ne preprečuje, da ne bi sprejel nekaterih ukrepov.

Odkar sta princ Harry in Meghan Markle zapustila London, je minilo že nekaj let. V začetku januarja 2020 sta sin Diane Spencer in njegova soproga naznanila, da se odpovedujeta obveznostim v kraljevi družini. Princ Harry se je odpovedal vojaškim nazivom, Meghan Markle pa svojim dobrodelnim pokroviteljstvom. Zaradi te odločitve sta se za nekaj mesecev umaknila v  Kanado, nato pa končno odletela v sončno Kalifornijo. Par in njuna dva otroka, Archie in Lilibet, živijo v vili v Montecitu v bližini Santa Barbare. Mirno območje, ki je zelo priljubljeno med zvezdniki.

Da bi izvedeli več o vsakdanjem življenju para, se je "Gala" pogovarjala s strokovnjakom za kraljevo družino Richardom Mineardsom, ki prav tako živi na tem območju. Po njegovih besedah so navade vojvode in vojvodinje Susseške presenetljive. "Za Montecito je nenavadno, da imata telesne stražarje," je dejal. Varnostniki so prisotni ves dan in noč ter par spremljajo na vsakem koraku. "Ko gresta Harry in Meghan ven, jima običajno sledita dva ali trije varnostniki v Range Roverju. Ti preprečujejo, da bi se nezaželeni obiskovalci približali posestvu, ki je obdano z visokim zidom in zasebno živo mejo," je pojasnil.

Račun za 3 milijone dolarjev

Vila princa Harryja in Meghan Markle stoji na zasebni ulici in ima dolgo dovozno cesto, ki preprečuje vstop radovednežem. Vilo ograjuje več ograj, ki ločujejo cesto in posestvo. Visoka stopnja pazljivosti pa nekaterim paparacem ne preprečuje, da se ne bi prikradli in posneli zasebnih trenutkov zakoncev Sussex. "Za razliko od Beverly Hillsa ali Hollywooda tu ni videti veliko paparacev, čeprav jih glede na fotografije, ki se pojavljajo v evropskem tisku, zlasti v londonskih tabloidih, očitno ni videti," je nadaljeval Richard Mineards. 

Odkar je par zapustil kraljevo družino, je bila varnost glavna težava. Z izstopom iz kraljeve družine sta postala finančno neodvisna, izgubila pa sta tudi osebne stražarje iz Buckinghamske palače. Po podatkih revije Forbes je letni strošek njune varnosti 3 milijone dolarjev.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Obleka ji je pisana na kožo: Salma Hayek je videti osupljivo v dolgi večerni obleki

Priporočamo tudi:Selena Gomez delila svojo popolnoma naravno fotografijo brez ličil ter z neobdelano pričesko

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk