Spice Girls bodo svojo 25. obletnico proslavile s ponovno izdajo svojega prvega albuma

25 let po ustanovitvi najbolj priljubljene ženske glasbene skupine vseh časov, bodo njihovi oboževalci dočakali studijski prvenec Spice v novi preobleki.

Spice Girls bodo svojo 25. obletnico proslavile s ponovno izdajo svojega prvega albuma - Foto: Profimedia

Pošteno je reči, da se je v 25 letih marsikaj spremenilo. Ko vstopamo v postpandemično življenje, se vse bolj zavedamo, da stopamo na neznano ozemlje. Če pa karkoli trenutno ponuja tolažbo, je to velika nostalgija v obliki Spice Girls.

Spice Girls bodo izdale luksuzno izdajo svojega najbolje prodajanega prvenca "Spice", ki je bil prvotno izdan 4. novembra 1996. Za praznovanje 25. obletnice bodo izdale album z naslovom SPICE 25, ki bo vseboval tudi bonus skladbe in veliko remiksov.

Po tem, ko so pred tedni izdale še nikoli slišano pesem Feed Your Love, bo luksuzna izvedba albuma v kompletu dveh zgoščenk, ti pa bosta umeščeni v posebno knjigo, izšla 29. oktobra 2021. Ta bo vsebovala tudi komplet šestih razglednic Spice Girls s fotografijami Tima Roneyja, posnetih v Parizu septembra 1996.

Emma Bunton AKA Baby Spice je o albumu dejala: "Od prvih korakov baby do osvajanja celega sveta z ekipo Spices se zahvaljujem vsem, ki ste nas podprli, šli po naših stopinjah, hodili v naših velikih čevljih in ki ste delili naše sanje. Minilo je 25 let čiste čarovnije. Spice Girls za vedno!!!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by emmaleebunton (@emmaleebunton)

Geri Horner AKA Ginger Spice je dodala: "Našim trdim in zvestim oboževalcem; brez vas nas ni - pošiljamo neskončno ljubezen in hvaležnost. Kdorkoli že ste, ne glede na vaše sanje - živite jih. Moto Spice Girls je dokaz za to."

Melanie C AKA Sporty Spice je dejala: ❤️ "25 let, wow! Imam toliko čudovitih spominov na pisanje, snemanje, promocijo in turnejo po tem albumu in toliko ljudem se moram zahvaliti. To je rekord, ki nas je odpravil na naše neverjetno potovanje. Najlepša hvala našim oboževalcem in družini po vsem svetu. Hvala, ker ste bili vedno z vašo nepopustljivo podporo in uresničili naše sanje. Moja ljubezen in hvaležnost za vedno."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel C / Melanie C (@melaniecmusic)


Melanie B AKA Scary Spice je imela močno izjavo o moči Spice Girls, ki pravi: "Vse, kar sem si kdaj želela, je, da me sprejmejo in da vsem dam občutek, da  lahko praznujejo, kdo so, in da imajo svobodo, da so, kar so."

"Vse, kar upam, je, da bo tudi čez 25 let to sporočilo jasno slišano. Res je, da je na koncu ljubezen vse, kar potrebuješ, zato se zahvaljujem vsem, ki so kdaj kupili ploščo skupine Spice Girls ali stali v dežju, da nas pozdravijo ali pa se oblekli v roza barvo, v trenirko, oranžno lasulju lasuljo, leopardji vzorec..."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by geri (@therealgerihalliwell)


Victoria Beckham AKA Posh Spice pa je zaključila: "Ne bi mogle dopustiti, da mine 25 let, ne da bi se zahvalile oboževalcem za neverjetno podporo. Obstaja toliko ljudi, ki so skozi leta sodelovali pri uspehu skupine Spice Girls, saj veste, kdo ste, in zahvaljujemo se vam." 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so kavbojke, na katere prisega Angelina Jolie (podobne smo našli v H&M)

Priporočamo tudi: Kavbojski trend ne gre nikamor - poglejte, kako ga bomo nosili jeseni (+kje kupiti)

Najbolj brano