"Sovraštvo med paroma": Kate Middleton priznala enege od najtežjih trenutkov svojega življenja

9. 7. 2024
"Sovraštvo med paroma": Kate Middleton priznala enege od najtežjih trenutkov svojega življenja (foto: Profimedia)
Profimedia

Povezano je s Harryjem, Meghan in smrtjo kraljice Elizabete.

Kate Middleton je s svojim neomajnim nasmehom in brezhibnim vedenjem postala strokovnjakinja za to, da ne pokaže nobenega čustva. Vendar to ne pomeni, da se za fasado dobrih kraljevih manir ne skrivajo razburjenje, jeza, bolečina ali nelagodje. Kraljevi dopisnik Robert Jobson v svoji novi knjigi Naš kralj med drugim razkriva enega najhujših trenutkov za Kate Middleton.

Profimedia

Novica o kraljičini smrti je pravkar prispela, ožja družina se je zbrala v Windsorju in trenutek je bil že sam po sebi dovolj težak. Da pa je bil še bolj zapleten, je poskrbela odločitev, da sta Harry in William s svojima ženama odšla pozdravit množico, zbrano pred vrati. Bolečini se je pridružilo še neprijetno počutje: Kate je, kot kaže, morala uporabiti vso svojo notranjo moč, da je bila videti brezbrižna. "Catherine je pozneje priznala starejšemu kraljevemu predstavniku, da je bilo sovraštvo med obema paroma tako veliko, da je bil skupni sprehod ena najtežjih stvari, ki jih je morala narediti," pripoveduje Jobson v novi knjigi.

Profimedia

Tega trenutka se spomnimo vsi: fotografije so se razširile po vsem svetu in sprožile najrazličnejše teorije. Mnogi so, ko so videli brata skupaj, oblečena v žalovalni obleki, menili, da bi lahko bila žalost zaradi izgube babice tehten razlog za njuno ponovno združitev. Drugi so podrobno analizirali govorico telesa in poskušali razbrati, kaj se skriva za resnimi in brezbrižnimi obrazi. "Ko so štirje ob koncu sprehoda stali iz oči v oči, sta tako Meghan kot Kate grizli ustnice, namesto da bi se nasmehnili drug drugemu in svojim možem," je za The Sun pojasnila strokovnjakinja za govorico telesa Judi James. "Kate se je tako močno umaknila, da je William stegnil roko in jo potegnil k Harryju in Meghan za zadnjo pozo." Znaki so bili že prej, zdaj se zdi, da je prišla potrditev.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Maščevanje para? Meghan Markle in princ Harry na novih kraljevih portretih

Priporočamo tudi: Mislil je, da ga nihče ne gleda: Najnovejši video princa William obkrožil svet in nasmejal javnost

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač