Sosedje Meghan Markle jo očitno kličejo "princesa Montecita". S čim si je zaslužila ta naziv?

S Harryjem naj bi se izogibala pozornosti, cenita zasebnost in hodita na skrivne pohode.

Sosedje Meghan Markle jo očitno kličejo "princesa Montecita". S čim si je zaslužila ta naziv? - Foto: Profimedia

Meghan Markle in princ Harry živita svoje najboljše življenje v Montecitu, kjer vzgajata svoja dva otroka, Archieja in Lilibet, in se v glavnem izogibata središču pozornosti. Po novem poročilu Closerja, ki ga je objavil Page Six, Meghan in Harry cenita svojo zasebnost, vir pa pravi, da Meghan pred večerjo v restavraciji celo "pokliče vnaprej in zahteva popolnoma odmaknjeno mizo".

Očitno ljudje na tem območju Meghan imenujejo "princesa Montecita" (predvidevajmo/ upajmo, da tega ne mislijo grdo....), vendar se zdi, da ji nikakor ni mar za žaromete. Vir navaja, da se vojvodinja "rada vozi po Los Angelesu in obiskuje iste pohodniške poti, ki jih je nekoč obiskovala daleč stran od ustaljenih poti. Pogosto se odpravi sama s psi, kar ji daje čas za razmislek."

Preberite tudi: Kraljica Elizabeta II. poklicala Kate in Williama, ker sta prekršila ta protokol

To je razlog, zakaj se kraljica Elizabeta II. v resnici ni želela fotografirati s pravnukinjo Lilibet

Meghan preživlja čas tudi s svojimi slavnimi sosedi, med katerimi je tudi Oprah. "Precej časa preživi v Oprahinem domu, kjer se z njeno najbližjo prijateljico Gayle King odklopita in se pogovarjata o vsem, od Meghaninih načrtov za prihodnost do tega, kaj se dogaja v Združenem kraljestvu in kako se Harry spopada z vsem," pravi vir.

Medtem je Harry nekoliko bolj gospodinjski in vir trdi, da je "ob zori pokonci, da nahrani, umije in obleče otroke. Meghan je pogosto zelo zaposlena s poslovnimi klici ali pa se odpravi v Los Angeles na sestanke, kamor jo Harry pogosto vozi s šoferjem. Nato se čim prej vrne k otrokoma, saj ju nerad pušča varuški."

Oh, in še? "Ob vseh teh špekulacijah okoli njenih ambicij glede politične kariere vsi menijo, da bi bil Harry vesel ideje, da bi bil prvi gospod, če bi dosegla svoj dolgoročni cilj."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Španska kraljica Letizia Ortiz je pikčasto obleko nosila popolnoma drugače kot Kate Middleton. Kateri slog vam je bolj všeč?

Priporočamo tudi: Kendall Jenner dokazuje, da so balerinke v tej barvi obvezen kos garderobe vsake ženske

Najbolj brano