Sir Mick in modni svet žalujeta za L'Wren Scott

Dan po samomoru priznane modne oblikovalke L'Wren Scott je njen dolgoletni partner, rockzvezdnik Mick Jagger, na Facebooku objavil ganljivo sporočilo.

L'Wren Scott in Mick Jagger - Foto: Profimedia

"Še vedno poskušam razumeti, kako je lahko moja ljubimka in najboljša prijateljica končala svoje življenje na tako tragičen način. Skupaj sva preživela veliko čudovitih let in sva si ustvarila krasno življenje," je zapisal Mick in dodal: "Imela je veliko prezenco in njen talent je bil zelo občudovan, z moje strani še posebej."

Nato se je zahvalil za vse poklone skoraj 50-letni L'Wren v spomin in sporočila podpore njemu samemu. Zapis je legendarni rocker (70) sklenil z besedami: "Nikoli je ne bom pozabil."

Scottova, njene pristašice so bile Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker, Madonna, Amy Adams, Penelope Cruz in mnoge druge zvezdnice, je kariero v modnem svetu začela kot model v Parizu (kot zanimivost velja omeniti, da je dolgonoga lepotica, ki je kot Luann Bambrough odraščala v mormonski družini v Utahu, v višino merila več kot 190 cm). Nato se je preselila v Los Angeles in postala priznana stilistka in kostumografinja, leta 2006 pa je ustanovila lastno modno znamko: že s prvo kolekcijo Little Black Dress je požela izjemen uspeh.

Mick Jagger se s skupino The Rolling Stones trenutno nahaja v Avstraliji, kjer naj bi začeli s turnejo, a so prve koncertne datume že odpovedali.

Foto: Profimedia

Najbolj brano