Sienna Miller in Jude Law sta se razšla

Pred dobrima dvema mesecema sta Sienna Miller in Jude Law v središču Londona kupila prestižno, 8 milijonov funtov vredno hišo, britanski mediji pa so že začeli pisati tudi o poroki. Prejšnji teden pa se je vsa romantika razblinila v trenutku, ko je njuna predstavnica za medije potrdila, da Jude in Sienna nista več v razmerju. Par naj bi se razšel že pred tedni.

Sienna Miller in Jude Law sta se razšla - Foto: Fotografija Reddot

»Gre za popolnoma dokončno odločitev, da se razideta, « je za enega od ameriških tabloidov povedal vir, ki je blizu sedaj že bivšemu paru. »Njuni dnevi so se iztekli. Gre pa za obojestransko odločitev in ostajata prijatelja.« Seveda so britanski mediji ob 'ločitveni' novici njuno razmerje popolnoma razdelali po letih.

Sienni in Judu skupaj ali narazen zares ni bilo nikoli dolgčas. Spoznala in zaljubila sta se leta 2003 na snemanju filma Alfie. Za božič leta 2005 si je Sienna na prstanec nataknila zaročni diamantni prstan. Julija 2005 se je Jude javno opravičil za svojo afero, ki jo je imel z varuško svojih otrok, Dasy Wright. Novembra 2006 sta se razšla. Junija 2008 je Sienna prekinila svoje 10-mesečno razmerje z igralcem Rhysem Ifansom ter se zapletla s poročenim igralcem Balthazarjem Gettyjem, očetom štirih otrok. Septembra 2008 je Judu Lawu Samantha Burke rodila otroka. Decembra 2008 sta se Jude in Sienna ponovno pobotala, zdaj pa je njuna zgodba menda za vedno končana.

Vir: Nova

Najbolj brano